dirilişçi kullarımızın gönderilmesine karar verdik önce vadikızı şimdi senSonuncuyla aram da 20 puan fark var 1-2 kişi 1 puanı bastımı kapanır bu fark
dirilişçi kullarımızın gönderilmesine karar verdik önce vadikızı şimdi senSonuncuyla aram da 20 puan fark var 1-2 kişi 1 puanı bastımı kapanır bu fark
'Ferdi' değil Ferdi baba diyeceksin ! ve elini öpeceksin ! saygısızAaa canımsın yaa. Özür dilerim senden kankam. Ama Ferdiye 1 verici yine. Artık takılmıcam sana.
Aynen bana komplo kuruyorlar ammavelakin sonraki haftalarda 1 filan veremezler zaar verilerle konusacamsenden korktukları için 1 puanları basmıslar cnm
'Ferdi' değil Ferdi baba diyeceksin ! ve elini öpeceksin ! saygısız
bazı yarışmacılarımın sevmediği juri @sokak sanati oyları
1 Ferdi Tayfun
2 Merve
3 Hande
4 Murat Boz
5 Ezo
6 Burcu Gündeş
7 Sezen Aksu
8 Gülşen Çolakoğlu
9 Pinhani
10 Gökhan Töre
11 Model
12 Ziynet Sali
13 Erkin Koray
Etiket de yapamıyor populeriteye karşisin anladık arabesk ruhun ölesiceForumdaş oy kullanabilseydim Handeye tam puanın 1 eksiğini verecektim...
@sokak sanati çok teşekkür ettim. Ama illa bi gıcıklık yapacan yani Gökhan Töre nedir. ssbazı yarışmacılarımın sevmediği juri @sokak sanati oyları
1 Ferdi Tayfun
2 Merve
3 Hande
4 Murat Boz
5 Ezo
6 Burcu Gündeş
7 Sezen Aksu
8 Gülşen Çolakoğlu
9 Pinhani
10 Gökhan Töre
11 Model
12 Ziynet Sali
13 Erkin Koray
@sokak sanati tesekkürler güzel puan ama Gülsen Colakoglu nedir ya
etiketlerim gitmiyor ki yapayım Tam puanın 1 eksiği diyorum daha ne istiyorsunEtiket de yapamıyor populeriteye karşisin anladık arabesk ruhun ölesice