Gayet güzel sorular soruyorum benceDemek ki ele gelir şeyler sormuyorsun.
Gayet güzel sorular soruyorum benceDemek ki ele gelir şeyler sormuyorsun.
Neler soruyorsun mesela?Gayet güzel sorular soruyorum bence
yukarıdaya yorumum körmüsün ayolMesela sana sorayim bir tane @Çiğdem- basrol oldugu diziyi neden okumuyor
Biraz daha uzun bir yorum alsak?ayy gebermedi işte ıraz şimdi bela oldu başımıza
Ama artık okuyor çok şükür.Mesela sana sorayim bir tane @Çiğdem- basrol oldugu diziyi neden okumuyor
Bu bölümden önce hic yorumunu görmüyordumyukarıdaya yorumum körmüsün ayol
Yeni baslamis demekBiraz daha uzun bir yorum alsak?
Ama artık okuyor çok şükür.
Benim tarzım da böyle işte okumayı göze aldıysanız bunları görebileceğinizi bilmelisiniz. Daha doğrusu benim dizim aşırı hızlı değil daha çok sindire sindire gitmeyi tercih ediyor ama sonraki bölümlerde olaya doyacaksınız.Bu bölüm kısa olmuş güzel ama bu sefer de pek bir olay olmamış Ortasını tutturamıyorsun sen de.
Ha bu arada her bölüm hata yakalamaktan bıktım ama mektuptaki Edebiyete değil de 'Ebediyete' olacak @Aserat
tüm konularda var bakBu bölümden önce hic yorumunu görmüyordum
Yeni baslamis demek
Ama oradaki yorumların biraz uzundu bu çok kısa olmuş.tüm konularda var bak
İnadını sürdürmeyip başladı neyse ki.Bu bölümden önce hic yorumunu görmüyordum
Yeni baslamis demek
Bir bölüm daha olaysız giderse bırakırım diziyi ben gelemem böyle şeylereBenim tarzım da böyle işte okumayı göze aldıysanız bunları görebileceğinizi bilmelisiniz. Daha doğrusu benim dizim aşırı hızlı değil daha çok sindire sindire gitmeyi tercih ediyor ama sonraki bölümlerde olaya doyacaksınız.
yorumlayacak birşey yokki senaryo 3.bölümden sonra bozulduAma oradaki yorumların biraz uzundu bu çok kısa olmuş.
İnadını sürdürmeyip başladı neyse ki.
Çok güldüm Allah da seni güldürsün.Bir bölüm daha olaysız giderse bırakırım diziyi ben gelemem böyle şeylere
Sonradan yapilan yorumlarin önemi yok reyting lazim diziyetüm konularda var bak
Neresi bozuldu gayet de cillop gibi. Onlar gibi uzun olunca da bu sefer okumam diyorsunuz.yorumlayacak birşey yokki senaryo 3.bölümden sonra bozuldu
Ciddiyim ben izlediğim dizilerde de öyledir olay yoksa bırakırım yaniÇok güldüm Allah da seni güldürsün.
son 3 bölümdür sürünüyor vlla diziNeresi bozuldu gayet de cillop gibi. Onlar gibi uzun olunca da bu sefer okumam diyorsunuz.
Ciddiyim ben izlediğim dizilerde de öyledir olay yoksa bırakırım yani
O zaman senaryoyu canlandırmak için neler yapabilirim?son 3 bölümdür sürünüyor vlla dizi