etsin panpa bana değil raci şaşmaza söyle 2 aydır meryemin kapısında yatan oYollarda bulurum hazır diziyi... Diye devam eder [emoji1]
etsin panpa bana değil raci şaşmaza söyle 2 aydır meryemin kapısında yatan oYollarda bulurum hazır diziyi... Diye devam eder [emoji1]
Geçen kapısında gördüm yine yalvarıyordu uzağında bu anı görüntüleyen genç ve yakışıklı biri vardı. Acaba kim?etsin panpa bana değil raci şaşmaza söyle 2 aydır meryemin kapısında yatan o
ayyy başımıza kaldı bu kadınTüm balon yorumlar yazilmis yine devam edin raci şaşmaz, O3,endemol,acun,cem yilmaz herkes cevabi yapiştiriyor size kudurmaya devam edin adriana lima görmüs @Çiğdem- gibi
yapımcıların yaptığı teklifler zoruna giden eksiliyor gerçeklere kafa atmak Allah düşmanıma vermesin
ayyy başımıza kaldı bu kadın
iyi taraftan düşünmeye çalışalım en azından başrol bir oyuncuyu kattık kadromuza 3 kemik kitlesi var 10 reyting üstü almamıza yardımcı olur yurt dışından gelen gizemli ajan rolunude raci bey iyi işlerse ki işler meryemi muhteşem yüzyıldakı popürliğine raci bey kazandırır yaparsa o yapabilir sadece zaten
yok daha düşmedi .sscanım sen meryem uzerli diziye gelmesinmi diyosun
emre bu film internete düştümü bir bilgin varmı
gelmesin tabikide bu kadınıd @xemrexxx gibi tuhaf fanlarınıda eşkiyama istemiyordukcanım sen meryem uzerli diziye gelmesinmi diyosun
emre bu film internete düştümü bir bilgin varmı
yok daha düşmedi .ss
cıkhımm ne zaman düşer acaba onu biliyormusun
sus kız sen donu zilli çatlıcan yinegelmesin tabikide bu kadınıd @xemrexxx gibi tuhaf fanlarınıda eşkiyama istemiyorduk
gelmesin tabikide bu kadınıd @xemrexxx gibi tuhaf fanlarınıda eşkiyama istemiyorduk
cık
sus kız sen donu zilli çatlıcan yine
bu kadının fnları tuhaf oluyor vlla bilemicemaaa lafa kız bende fanıyım bu laf banada geliyor galiba
umarım uzun sürmez filmi çok merak ediyorum ben senin filme gitme şansın olmadımı emre
bu kadının fnları tuhaf oluyor vlla bilemicem
bu kadının fnları tuhaf oluyor vlla bilemicem
alın bakayım çocuklarınıza giydirirsiniz tabi koca bulabilirsenizaaa lafa kız bende fanıyım bu laf banada geliyor galiba
umarım uzun sürmez filmi çok merak ediyorum ben senin filme gitme şansın olmadımı emre
aaa vlla deniz olayı biraz karışık ilk bölümler komada kalacakmış bir anlaşamama durumunda öldürebilirlerneremiz tuhaf kızz @xemrexxx ne diyo buuu sen kimin edho ya gelmesini
bekliyordun o değilde sanem çelik gelmiş deniz çakır diziye devam edecekti demi çiğdem
alın bakayım çocuklarınıza giydirirsiniz tabi koca bulabilirseniz
Ekli dosyayı görüntüle 51902
aaa vlla deniz olayı biraz karışık ilk bölümler komada kalacakmış bir anlaşamama durumunda öldürebilirler
alın bakayım çocuklarınıza giydirirsiniz tabi koca bulabilirseniz
Ekli dosyayı görüntüle 51902
ayy bak işte bu çocuğun neresi normal şimdi meryem donu giyiyorlarneremiz tuhaf kızz @xemrexxx ne diyo buuu sen kimin edho ya gelmesini
bekliyordun o değilde sanem çelik gelmiş deniz çakır diziye devam edecekti demi çiğdem
ayy bak işte bu çocuğun neresi normal şimdi meryem donu giyiyorlar
kız senin donunu mu giyecekler
ayy bak işte bu çocuğun neresi normal şimdi meryem donu giyiyorlar
kız senin donunu mu giyecekler
kız ikiz dingiller bu arada ben haberin doğru oldupunu yani daha netleşmediğini düşünüyorum meryoşum kasım ayında net açıklama yapıcam dedi ama başta @sokak sanati olmak üzere tüm kalite düşmanları ve Tayyip örgütü üyelerine karşı olmak görevim @mrt-06 @Aseratayy bak işte bu çocuğun neresi normal şimdi meryem donu giyiyorlar
kız ikiz dingiller bu arada ben haberin doğru oldupunu yani daha netleşmediğini düşünüyorum meryoşum kasım ayında net açıklama yapıcam dedi ama başta @sokak sanati olmak üzere tüm kalite düşmanları ve Tayyip örgütü üyelerine karşı olmak görevim @mrt-06 @Aserat