O zaman niye ne oldugunu bildigin sey dururken bilmedigin seyle espri yapmaya calisiyorsun esprinin dogrusu mala ile yapilir
Bende bir espri yapmaya çalıştım ama anlamadım olmamışları yemeden bitirelim koonuyuu
O zaman niye ne oldugunu bildigin sey dururken bilmedigin seyle espri yapmaya calisiyorsun esprinin dogrusu mala ile yapilir
sen o fan takımına söylesene kösemin çöküşü tamamen hülya avşar yüzünden oldu diye teyzeler sırf oyüzden izlemedi ayollfan takımı diziye hülya avşarı da istiyormuş ee tabi kadın geçen sene oyunculuğuyla @sokak sanati nın beroşunu ezikledi herkesi hayran bıraktı genelde fan takımına katılmam ama söz konusu biz safiye sultan olunca bu isteklerini destekliyorum özellikle serenay lale devrindeki gibi bitr karakter canlandırırsa hülya dan çok güzel anne olur @Çiğdem- @Yiğitt @Aserat @ozgur2113 @mrt-06 @Forumdash @cookies @vadikızı @eskici
sus kız sen kösem tns yüzünden çöktü bir kere baksana tns de fetöcü çıkmış bence sen de feötücüsün pompy desen o fan takımına söylesene kösemin çöküşü tamamen hülya avşar yüzünden oldu diye teyzeler sırf oyüzden izlemedi ayoll
fan takımı diziye hülya avşarı da istiyormuş ee tabi kadın geçen sene oyunculuğuyla @sokak sanati nın beroşunu ezikledi herkesi hayran bıraktı genelde fan takımına katılmam ama söz konusu biz safiye sultan olunca bu isteklerini destekliyorum özellikle serenay lale devrindeki gibi bitr karakter canlandırırsa hülya dan çok güzel anne olur @Çiğdem- @Yiğitt @Aserat @ozgur2113 @mrt-06 @Forumdash @cookies @vadikızı @eskici
pek gönülsüz yazılmış bir mesaj gibiUyumlu bir çift olabilirler gibi zaten fanların uzun zamandır istediği bir şeydi. Hayırlısı olsun.
Daha ortada diziyle ilgili hiçbir şey yokken reyting tahmini falan mı yapsaydım?pek gönülsüz yazılmış bir mesaj gibi
Hülya Acun'a bulaşmasın da hangi dizide olursa olsun.fan takımı diziye hülya avşarı da istiyormuş ee tabi kadın geçen sene oyunculuğuyla @sokak sanati nın beroşunu ezikledi herkesi hayran bıraktı genelde fan takımına katılmam ama söz konusu biz safiye sultan olunca bu isteklerini destekliyorum özellikle serenay lale devrindeki gibi bitr karakter canlandırırsa hülya dan çok güzel anne olur @Çiğdem- @Yiğitt @Aserat @ozgur2113 @mrt-06 @Forumdash @cookies @vadikızı @eskici
en favori oyuncu etkinliğimin afişiHülya Acun'a bulaşmasın da hangi dizide olursa olsun.
Sanki senin ruhuna girip afişi ben yapmışım gibi. Harika!en favori oyuncu etkinliğimin afişi
Ekli dosyayı görüntüle 51883
Afişte Kösem fotosunda Anastasia var pis.ssen favori oyuncu etkinliğimin afişi
Ekli dosyayı görüntüle 51883