Engin Akyürek ile Serenay Sarıkaya Aynı Dizide!

Alakadi yok o my zamaniydi :A
Hayır MY bitince bunlar ne dedi? Kösem dışında dizi yapmayacağız dedi hatta ben sana o konuda ne demiştim? Keşke bu kararından vazgeçseler de yine gençlik dizisi yapsalar dedim. Sonrasında Kösem reytinglerde ilk 20'ye zor girince bunlar ne dedi? 3 yeni dizi yapacağız dedi. Yani reytinglerde rezil olunca Tİmurcuğun sözünden döndü. :A

Ama en cok Cagatay'la yakisti asil mesele de bu zaten :A
bence kaan urgancıoğluyla yakışmıştı en çok ama dizi kısa sürmüştü:A

Hayır MY bitince bunlar ne dedi? Kösem dışında dizi yapmayacağız dedi hatta ben sana o konuda ne demiştim? Keşke bu kararından vazgeçseler de yine gençlik dizisi yapsalar dedim. Sonrasında Kösem reytinglerde ilk 20'ye zor girince bunlar ne dedi? 3 yeni dizi yapacağız dedi. Yani reytinglerde rezil olunca Tİmurcuğun sözünden döndü. :A
ayol 1 yıl köseme hazırlanıcaz dizi yapmıcaz dedi nasıl okuyon haberleri :A ya da çarpıtmaya mı çalışıyorsun total halinle :F

Orası öyle de işte yaşıtlarından Çağatay düzeyinde birisi var mı şu an piyasada yok. :D
Tekrar Cagatay'la oynasin o zaman İcerde'ye disardan giris yapsin bence :A

ayol 1 yıl köseme hazırlanıcaz dizi yapmıcaz dedi nasıl okuyon haberleri :A ya da çarpıtmaya mı çalışıyorsun total halinle :F
Kaan'la hangi dizide oynamisti :A

Araştırsam önüne link koyarım da uğraşamıycam :A

Engin Serenay için en uygun isimlerden birisi, Serenay zaten olgun gösteriyor ayrıca öyle basit isimlerle de partner olmaz benim meleğim, aklında başka biri varsa sen söyle. :A

Serenay mı olgun ahahahahah:A

@Yiğitt Kanal D-Tims dizilerinden Küçük Sırlar hayranıydım hala da hayranıyım keşke öyle bir dizi yapsalar:T:

Mala yok bende nasil malayim tararim ancak :A

Sen saçlarını tarayla mı tarıyon malak deseydin daha iyiydi:A