- Reaksiyon puanı
- 58,914
- Puanı
- 1,060
Orası öyle de işte yaşıtlarından Çağatay düzeyinde birisi var mı şu an piyasada yok.Ama en cok Cagatay'la yakisti asil mesele de bu zaten
Orası öyle de işte yaşıtlarından Çağatay düzeyinde birisi var mı şu an piyasada yok.Ama en cok Cagatay'la yakisti asil mesele de bu zaten
Hayır MY bitince bunlar ne dedi? Kösem dışında dizi yapmayacağız dedi hatta ben sana o konuda ne demiştim? Keşke bu kararından vazgeçseler de yine gençlik dizisi yapsalar dedim. Sonrasında Kösem reytinglerde ilk 20'ye zor girince bunlar ne dedi? 3 yeni dizi yapacağız dedi. Yani reytinglerde rezil olunca Tİmurcuğun sözünden döndü.Alakadi yok o my zamaniydi
bence kaan urgancıoğluyla yakışmıştı en çok ama dizi kısa sürmüştüAma en cok Cagatay'la yakisti asil mesele de bu zaten
ayol 1 yıl köseme hazırlanıcaz dizi yapmıcaz dedi nasıl okuyon haberleri ya da çarpıtmaya mı çalışıyorsun total halinleHayır MY bitince bunlar ne dedi? Kösem dışında dizi yapmayacağız dedi hatta ben sana o konuda ne demiştim? Keşke bu kararından vazgeçseler de yine gençlik dizisi yapsalar dedim. Sonrasında Kösem reytinglerde ilk 20'ye zor girince bunlar ne dedi? 3 yeni dizi yapacağız dedi. Yani reytinglerde rezil olunca Tİmurcuğun sözünden döndü.
Tekrar Cagatay'la oynasin o zaman İcerde'ye disardan giris yapsin benceOrası öyle de işte yaşıtlarından Çağatay düzeyinde birisi var mı şu an piyasada yok.
Kaan'la hangi dizide oynamistibence kaan urgancıoğluyla yakışmıştı en çok ama dizi kısa sürmüştü
ayol 1 yıl köseme hazırlanıcaz dizi yapmıcaz dedi nasıl okuyon haberleri ya da çarpıtmaya mı çalışıyorsun total halinle
Tekrar Cagatay'la oynasin o zaman İcerde'ye disardan giris yapsin bence
Kaan'la hangi dizide oynamisti
limon ağacı dizinde ama 10 bölüm sürmüştü.ssTekrar Cagatay'la oynasin o zaman İcerde'ye disardan giris yapsin bence
Kaan'la hangi dizide oynamisti
Araştırsam önüne link koyarım da uğraşamıycambence kaan urgancıoğluyla yakışmıştı en çok ama dizi kısa sürmüştü
ayol 1 yıl köseme hazırlanıcaz dizi yapmıcaz dedi nasıl okuyon haberleri ya da çarpıtmaya mı çalışıyorsun total halinle
Hic hatirlayamadim ne zaman cikmisti bu dizilimon ağacı dizinde ama 10 bölüm sürmüştü.ss
araştırmayanı @Çiğdem- öpsünAraştırsam önüne link koyarım da uğraşamıycam
2007 falan herhaldeHic hatirlayamadim ne zaman cikmisti bu dizi
O zaman Serenay piyasaya cikmis miydi ya
Ay saçmalama yine@Bully aldin mi cevabini
Kasap et derdinde Yigit Can senin adini bundan sonra Yigit Can yapalim bence
Mala yok bende nasil malayim tararim ancakAy saçmalama yine
Engin Serenay için en uygun isimlerden birisi, Serenay zaten olgun gösteriyor ayrıca öyle basit isimlerle de partner olmaz benim meleğim, aklında başka biri varsa sen söyle.
Mala yok bende nasil malayim tararim ancak
Taray ne beSerenay mı olgun ahahahahah
@Yiğitt Kanal D-Tims dizilerinden Küçük Sırlar hayranıydım hala da hayranıyım keşke öyle bir dizi yapsalar
Sen saçlarını tarayla mı tarıyon malak deseydin daha iyiydi
Taray ne be
Malak ne pekiTara demek istedim işte sen mala demişsin ama malak olması lazım tarada tarak
Mala ne peki onu biliyor musunBen nerden bileyim espri yaptım işte
O zaman niye ne oldugunu bildigin sey dururken bilmedigin seyle espri yapmaya calisiyorsun esprinin dogrusu mala ile yapilir
Serenay'ım dönüyor. Engin de iyi seçim olmuş, yakışacaklardır.
@xemrexxx kim bilir ne yaptı da Tims'e transfer etti Serenay'ı, @Forumdash'tan açıklama bekliyoruz.