- Reaksiyon puanı
- 59,029
- Puanı
- 1,060
Orası öyle de işte yaşıtlarından Çağatay düzeyinde birisi var mı şu an piyasada yok.Ama en cok Cagatay'la yakisti asil mesele de bu zaten![]()
Orası öyle de işte yaşıtlarından Çağatay düzeyinde birisi var mı şu an piyasada yok.Ama en cok Cagatay'la yakisti asil mesele de bu zaten![]()
Hayır MY bitince bunlar ne dedi? Kösem dışında dizi yapmayacağız dedi hatta ben sana o konuda ne demiştim? Keşke bu kararından vazgeçseler de yine gençlik dizisi yapsalar dedim. Sonrasında Kösem reytinglerde ilk 20'ye zor girince bunlar ne dedi? 3 yeni dizi yapacağız dedi. Yani reytinglerde rezil olunca Tİmurcuğun sözünden döndü.Alakadi yok o my zamaniydi![]()
bence kaan urgancıoğluyla yakışmıştı en çok ama dizi kısa sürmüştüAma en cok Cagatay'la yakisti asil mesele de bu zaten![]()
ayol 1 yıl köseme hazırlanıcaz dizi yapmıcaz dedi nasıl okuyon haberleriHayır MY bitince bunlar ne dedi? Kösem dışında dizi yapmayacağız dedi hatta ben sana o konuda ne demiştim? Keşke bu kararından vazgeçseler de yine gençlik dizisi yapsalar dedim. Sonrasında Kösem reytinglerde ilk 20'ye zor girince bunlar ne dedi? 3 yeni dizi yapacağız dedi. Yani reytinglerde rezil olunca Tİmurcuğun sözünden döndü.![]()
Tekrar Cagatay'la oynasin o zaman İcerde'ye disardan giris yapsin benceOrası öyle de işte yaşıtlarından Çağatay düzeyinde birisi var mı şu an piyasada yok.![]()
Kaan'la hangi dizide oynamistibence kaan urgancıoğluyla yakışmıştı en çok ama dizi kısa sürmüştü
ayol 1 yıl köseme hazırlanıcaz dizi yapmıcaz dedi nasıl okuyon haberleriya da çarpıtmaya mı çalışıyorsun total halinle
![]()
Tekrar Cagatay'la oynasin o zaman İcerde'ye disardan giris yapsin bence
Kaan'la hangi dizide oynamisti![]()
limon ağacı dizinde ama 10 bölüm sürmüştü.ssTekrar Cagatay'la oynasin o zaman İcerde'ye disardan giris yapsin bence
Kaan'la hangi dizide oynamisti![]()
Araştırsam önüne link koyarım da uğraşamıycambence kaan urgancıoğluyla yakışmıştı en çok ama dizi kısa sürmüştü
ayol 1 yıl köseme hazırlanıcaz dizi yapmıcaz dedi nasıl okuyon haberleriya da çarpıtmaya mı çalışıyorsun total halinle
![]()
Hic hatirlayamadim ne zaman cikmisti bu dizilimon ağacı dizinde ama 10 bölüm sürmüştü.ss
araştırmayanı @Çiğdem- öpsünAraştırsam önüne link koyarım da uğraşamıycam![]()
2007 falan herhaldeHic hatirlayamadim ne zaman cikmisti bu dizi![]()
O zaman Serenay piyasaya cikmis miydi ya
Ay saçmalama yine@Bully aldin mi cevabini
Kasap et derdinde Yigit Cansenin adini bundan sonra Yigit Can yapalim bence
![]()
Mala yok bende nasil malayim tararim ancakAy saçmalama yine![]()
Engin Serenay için en uygun isimlerden birisi, Serenay zaten olgun gösteriyor ayrıca öyle basit isimlerle de partner olmaz benim meleğim, aklında başka biri varsa sen söyle.![]()
Mala yok bende nasil malayim tararim ancak![]()
Taray ne beSerenay mı olgun ahahahahah
@Yiğitt Kanal D-Tims dizilerinden Küçük Sırlar hayranıydım hala da hayranıyım keşke öyle bir dizi yapsalar
Sen saçlarını tarayla mı tarıyon malak deseydin daha iyiydi![]()
Taray ne be![]()
Malak ne pekiTara demek istedim işte sen mala demişsin ama malak olması lazım tarada tarak![]()
Mala ne peki onu biliyor musunBen nerden bileyim espri yaptım işte![]()
O zaman niye ne oldugunu bildigin sey dururken bilmedigin seyle espri yapmaya calisiyorsun esprinin dogrusu mala ile yapilir
Serenay'ım dönüyor.Engin de iyi seçim olmuş, yakışacaklardır.
@xemrexxx kim bilir ne yaptı da Tims'e transfer etti Serenay'ı, @Forumdash'tan açıklama bekliyoruz.![]()