Engin Akyürek ile Serenay Sarıkaya Aynı Dizide!

O zaman niye ne oldugunu bildigin sey dururken bilmedigin seyle espri yapmaya calisiyorsun esprinin dogrusu mala ile yapilir :A

Bende bir espri yapmaya çalıştım ama anlamadım olmamışları yemeden bitirelim koonuyuu :A

dunyaanin en uyumsuz cifti ama goz var yani:Fengin bu projeyle tamamen biter

fan takımı diziye hülya avşarı da istiyormuş ee tabi kadın geçen sene oyunculuğuyla @sokak sanati nın beroşunu ezikledi herkesi hayran bıraktı :A genelde fan takımına katılmam ama söz konusu biz safiye sultan olunca bu isteklerini destekliyorum özellikle serenay lale devrindeki gibi bitr karakter canlandırırsa hülya dan çok güzel anne olur :A @Çiğdem- @Yiğitt @Aserat @ozgur2113 @mrt-06 @Forumdash @cookies @vadikızı @eskici
sen o fan takımına söylesene kösemin çöküşü tamamen hülya avşar yüzünden oldu diye teyzeler sırf oyüzden izlemedi ayoll :F

fan takımı diziye hülya avşarı da istiyormuş ee tabi kadın geçen sene oyunculuğuyla @sokak sanati nın beroşunu ezikledi herkesi hayran bıraktı :A genelde fan takımına katılmam ama söz konusu biz safiye sultan olunca bu isteklerini destekliyorum özellikle serenay lale devrindeki gibi bitr karakter canlandırırsa hülya dan çok güzel anne olur :A @Çiğdem- @Yiğitt @Aserat @ozgur2113 @mrt-06 @Forumdash @cookies @vadikızı @eskici

Hülya avşar bu diziden uzak dursun mümkünsee:F

Uyumlu bir çift olabilirler gibi zaten fanların uzun zamandır istediği bir şeydi. Hayırlısı olsun. :)

Engin Akyürek ile Tuba Büyüküstün iyi bir çiftti mesela, Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya da iyi bir çiftti mesela ama Engin Akyürek ile Serenay Sarıkaya, olmamış. Üstüne bir de Kıvanç Tatlıtuğ ile Tuba Büyüküstün çifti de çıktı ortaya. Bu aralar uyumsuz olabilecek çiftler ortaya çıkıyor.

Hülya Acun'a bulaşmasın da hangi dizide olursa olsun.

Hülya Acun'a bulaşmasın da hangi dizide olursa olsun.
en favori oyuncu etkinliğimin afişi :A
dsgsdgsdh.png

Forum İstatistikleri

Konular
172,997
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan