Emma Stone ve Ryan Gosling'li La La Land'ın Fragmanı Yayınlandı

Danger UA!

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
3,713
Puanı
560
danger-ua yeni bir haber konusu açtı

Emma Stone ve Ryan Gosling'li La La Land'ın Fragmanı Yayınlandı

c6ec6eef372d0ec6_emmaFPP.xxxlarge_2x-1024x386.jpg

2014 yılına damga vuran Whiplash filminin yönetmeni Damien Chazelle 3. uzun metrajlı filmiyle geliyor. La La Land tıpkı Whiplash ve Guy And Madeline On A Park Bench filmleri gibi müzik konulu olacak.

Filmin başrollerinde Emma Stone ve Ryan Gosling yer alacak. La La Land, ikilinin birlikte yer alacağı 3. film olma özelliği taşıyor. Bundan önceki filmleri Gangster Squad ve Crazy, Stupid, Love.'dı.

Amerika'da Aralık ayında vizyona girecek film, başarılı bir caz müzisyeni ve onun aktris sevgilisiyle olan hikayesini anlatacak. Film, Türkiye'de ise 27 Ocak 2017'de vizyona girecek.

İşte beklenen fragman:

[embed]
Orijinal formatta oku[/embed]

Fragmana bakıp da Emma Stone güzelliği diyorum başka da bir şey diyemiyorum. :bhr::hearteyes:

Whiplash yönetmeninin filmlerini takip listemize aldık öyle bir filmden sonra ama bakalım bu ana kadrosu çok iyi olan film o ayarda olabilecek mi? Bu fragmandan çok iyi bir intiba oluşmasa da umarım film güzel çıkar. :)

Bu tür romantik filmlerde -öyle olacağını hissettim fragmanı izleyince ama olmayadabilir- samimiyeti, sıcaklığı yakalamak en önemli şey bence. Ve o sıcaklığı hissedeceğim gibi.

Afişi:
MV5BNDYxMTIxMTg0M15BMl5BanBnXkFtZTgwNTExNTE4OTE@._V1_.jpg

Yeni Fragman:

Mükemmel gözüküyor bence. Şarkı Oscar'ı kesin alır diyorum. Oyuncuların Altın-Küre adaylıkları garanti. Akademi müzikale sıcak bakıyor, Oscar yolu da açık. Film de baya güzel duruyor.

Son düzenleme:
Harika gözüküyor. Keşke Aralık'ta vizyona girseydi de sinemada izleseydik.

Damien Chazelle için Oscar adaylığı çok yüksek ihtimal bence. Çok sıradan bir konuyu sinema şölenine dönüştürmüş gibi gözüküyor fragmandan. :)

Film birkaç gün önce Venedik'te gösterildi ve acayip övgüler aldı. Yorumlar gerçekten etkileyici. En iyi film adaylığı kesin, ödülü bile alabilir. :Z

Beğenmeyen neredeyse hiç yok Metacritic puanı şu an 91.

Emma Stone'un Oscar adaylığı kesin gibi ama güçlü adayların olduğu bir yarışa dönüşüyor o kategori, o nedenle çok kesin konuşmamak gerek.

Ryan Gosling daha az övülmüş, muhtemelen Altın Küre adaylığıyla yetinecek.

@MEnes @sürgünüm @Danger UA! @berkann

Film birkaç gün önce Venedik'te gösterildi ve acayip övgüler aldı. Yorumlar gerçekten etkileyici. En iyi film adaylığı kesin, ödülü bile alabilir. :Z

Emma Stone'un Oscar adaylığı kesin gibi ama güçlü adayların olduğu bir yarışa dönüşüyor o kategori, o nedenle çok kesin konuşmamak gerek.

Çok sevindim. Yılın en iyi filmi olabilir.

Kerem Akça'nın yazısını okumuştum o da çok beğenmiş. Merakla bekliyoruz efenim. :)

Evet geçen gördüm puanı acayip mutlu oldum. Emma Stone umarım bir adaylık koparır. :)

NTV'de gördüm ben de Emma Stone "bu bir aşk filmi değil, insanlar her şeyi aşk tarafından görmek istiyor." gibi bir şey demişti. Bu söz bayağı umutlandırdı beni de. Ama tabi yılın diğer filmlerini araştırmam gerek favorim olarak görmek için. :D

Emma Stone'un ses tonu ne seksi bir şeymiş bir de ilk kez fark ettim. :D

Tom Hanks filmi çok beğenmiş ve Sully'nin basın toplantısında La La Land'i övmüş. :D Seyircinin böyle harika bir şeyin hakkını vermesi gerekir gibisinden bir şeyler söylemiş. Baya konuşuldu bu olay normalde kolay kolay görmeyeceğimiz bir şey ama Tom Hanks egosu olmayan, hiçbir zaman kendini öne çıkarmayı sevmeyen birisi olduğundan çok şaşırmadım. Zaten yıllardır hep filmlerinden yardımcı oyuncuların yıldızlaşmasının sebeplerinden biri de bu. Oscar adaylıklarını çoğu zaman kaçırmasının da...

@MEnes @berkann @Danger UA! @sürgünüm

Whiplash'ın yönetmeninin imzasını taşıdığı için merakla bekliyorum. Fragman iyi yorumlar da güzel olunca umudum iyice arttı. Ama Türkiye'deki vizyon tarihi birazcık geç. :/

Son düzenleme:
Tom Hanks filmi çok beğenmiş ve Sully'nin basın toplantısında La La Land'i övmüş. :D Seyircinin böyle harika bir şeyin hakkını vermesi gerekir gibisinden bir şeyler söylemiş. Baya konuşuldu bu olay normalde kolay kolay görmeyeceğimiz bir şey ama Tom Hanks egosu olmayan, hiçbir zaman kendini öne çıkarmayı sevmeyen birisi olduğundan çok şaşırmadım. Zaten yıllardır hep filmlerinden yardımcı oyuncuların yıldızlaşmasının sebeplerinden biri de bu. Oscar adaylıklarını çoğu zaman kaçırmasının da...

@MEnes @berkann @Danger UA! @sürgünüm

İlginçmiş. Ben Sully'nin yapımcısı olsam işleri kızıştırırdım Tom Hanks'le. :D