Selin Şekerci "Rengarenk"in Kadrosundan Çıkarıldı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çünkü hala Emrah'la partner olacağını yazıyor bazı siteler. Ama ben Sedef'in yakın çevresine sormuştum ve kendisinin projeden haberi bile yok başka işlere bakıyor demişlerdi :A

Birden aklıma o geldi :A

Yok işte gelmedi, ben de ilk mesajımda onu belirttim :A
Emrah ile partner olursa git forumu bırak zaten. :A

Çünkü hala Emrah'la partner olacağını yazıyor bazı siteler. Ama ben Sedef'in yakın çevresine sormuştum ve kendisinin projeden haberi bile yok başka işlere bakıyor demişlerdi :A

Birden aklıma o geldi :A

Yok işte gelmedi, ben de ilk mesajımda onu belirttim :A
Sonradan bunu yazınca geldi sandım ondan sordum. Neyse bugün yarın gelir. :(

Arkana bakmadan kaç Selin, iyi olmuş boşver. NTC ile çalışman hataydı zaten, Kaçak Gelinler'in çöküşünden sonra bu kadar basit bir senaryo ile dönmesi hataydı. Acı Aşk bile bundan iyidir.

yalnız bu sıla olayından çok farklı bir durum sılanın tek yaptığı hata zamanlama hatasıydı başka zaman konuşsa bukadar oly olmazdı ı ama selininki zamanlama hatası falan değil selin bildiğin hakaret etmiş erdoğanın eşine yalancı diyor tozunu daha aşarak sahtekar diyor sen bu kelimeleri sınıf arkadaşınamı diyorsun o twetler çok ağır olmuş bunu savunamam yalnız 2 yıl önceki konuşmalarıymış o dönem neden tepki gelmedide şimdi geliyor twetler yanlış ama bu tepki niye 2 yıl geçikmiş orasınıda merak ettim doğrusu 😵😵😵

Selin'in açıklamasını doğru bulmuyorum ama bunlar sosyal medyada herkesin yaptığı şeyler sadece ünlü olduğu için göze batmış siyasi görüşüne uy ya da uyma kimseye hakaret edemezsin 🙂

Ayrıca Kaçak Gelinler zamanında neden diziden çıkarmadın diye sorarlar adama, şaka gibisin ntc medya.

Fenerliler önceki tweetlerini uplatmasaydı bence Selin Şekerci'nin Fenerbahçe-Hello Kitty temalı tweeti sadece Twitter'da tepki gördüğüyle kalırdı ama işin ucu siyasi tweetlerine de dokununca NTC Medya işi sağlama alıp oyuncusunu kovmayı seçmiş. Selin Şekerci de söz konusu tweetleri silip üstüne bir de tonla hakaret yediği halde özür dilemiş. Günümüzde sosyal medya öyle bir güç ki tek bir tweet bile göz önünde olan bir insanın hayatını bitirmeye yetiyor.

İki tarafın da kendilerince haklı ve haksız yönleri var ama işin büyütülüp dizi kadrosundan çıkarılmaya kadar gelmesini saçma buldum sadece.

Fenerliler önceki tweetlerini uplatmasaydı bence Selin Şekerci'nin Fenerbahçe-Hello Kitty temalı tweeti sadece Twitter'da tepki gördüğüyle kalırdı ama işin ucu siyasi tweetlerine de dokununca NTC Medya işi sağlama alıp oyuncusunu kovmayı seçmiş. Selin Şekerci de söz konusu tweetleri silip üstüne bir de tonla hakaret yediği halde özür dilemiş. Günümüzde sosyal medya öyle bir güç ki tek bir tweet bile göz önünde olan bir insanın hayatını bitirmeye yetiyor.

İki tarafın da kendilerince haklı ve haksız yönleri var ama işin büyütülüp dizi kadrosundan çıkarılmaya kadar gelmesini saçma buldum sadece.

Seni Vatan Evlatlarına etiketledim cevap verir misin :F

Emine Erdoğan hakkında ne yazmış? Fenerbahçe ile ilgili olan twitinde bir şey yok, bundan dolayı diziden atılmamaştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...