batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,903
- Puanı
- 1,061
Lo orda merve oflazda var ama gitti diziden ilginçAtv yeni yayın dönem tanıtımın uzun versiyonunda Selin'i de koymuş. Demek ki diziden cıkmamiş
Eee de şimdi çekilmedi ki bu. Hem Merve Oflaz da varmış.Atv yeni yayın dönem tanıtımın uzun versiyonunda Selin'i de koymuş. Demek ki diziden cıkmamiş
İyi de uzun versiyon bu Hepsinin birleştirmişler. Diziden cıksaydı uzun versiyona koymazlardı Merveyi görmedimEee de şimdi çekilmedi ki bu. Hem Merve Oflaz da varmış.
Videoya bakmadım, cookies yazmış diye farkindaysan "mışlı" yazdım.İyi de uzun versiyon bu Hepsinin birleştirmişler. Diziden cıksaydı uzun versiyona koymazlardı Merveyi görmedim
Videoda bi ara görünüyor merveVideoya bakmadım, cookies yazmış diye farkindaysan "mışlı" yazdım.
Resmi açıklama gelir diye düşünüyorum kısa sürede.
Biliyorum izlemediğini Bana milletin agzıyla konuşma dicektim de bozmim dedim ne gerek var dedimVideoya bakmadım, cookies yazmış diye farkindaysan "mışlı" yazdım.
Resmi açıklama gelir diye düşünüyorum kısa sürede.
@Forumdash atv bitirmicek rengarenk i sihirli annemin sinema çekilmesin diye yapıyor @Yiğitt emine ünle çeksinler diziyi
Merak yaratır
Yaparlar sihre karşılar paralel devletle bir olup sihirli annemi yaktılar ve bitirdiler 2011 de başladı tuzakNereye bağladın yine reyiz ahahahah
Yaparlar sihre karşılar paralel devletle bir olup sihirli annemi yaktılar ve bitirdiler 2011 de başladı tuzak
Biliyorum onların işiŞu anda ekranda bir tane bile sihirli dizi yok 😵
İnci türkayın rengarenk dizisi madem bitmiyor birisi betüşün yüzünü kaçırsın@pompy haklısın ama şu an ki senaristlerdede iş yok saçma sapan bir dizi çıkarırlardı ortaya ama belki Sihirli Annem sinema filmi gelir. 🙂
Sağol canım benim bişey dememe gerek kalmamış , disslerimi de sen almışsın tekrar sağolAyağını denk alıcaksın artist artist konuşmucaksın 🙂