Benim Albümüm 3.Sezon / 1.Hafta Oylama Başladı

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,470
Puanı
1,060
proxy.php

Son Şarkı Gönderme Tarihi 9 Eylül Cuma 17:00 isteyen 60 saniye isteyen 90 yapabilir

Evet yeni bir 3.sezondan herkese merhabalar :bhr: Bayramdan önce 1.haftayı yapacaz pazar sonuçlar açıklanacak . Bu arada afişi yetiştiremedi @Harunnn60 okadar para verdik sonuçlara yetişsin :A

( Önemli Duyuru )
All Stardan önce son normal sezonumuz 15 kişiyiz 4 kez 2 eleme olucak. 10 hafta sürücek yarışmada 5.hafta 7.hafta ve 8-9 yani yarı final haftasıda bu sezon 2 eleme olucak zorlu yanı kadar iyi yanıda var çeyrek finale 6 yarı finale 4 kişi kalacak

Yarışmacılar
1 @Harunnn60 - Burcu Güneş - Gül Kokusu Albümü
2 @denizz19 - Ziynet Sali - No 6 Albümü
3 @Forumdash - Hande Yener - Hepsi Hit vol 1 Albümü
4 @MayısKralı - Murat Boz - Janti Albümü
5 @Tolstoyevski - Erkin Koray - 1976 Albümü
6 @Billy Kane Merve Özbey - Yaş Hikayesi Albümü
7 @vadikızı Murat Dalkılıç Bir Güzellik Yap Albümü
8 @OzaN Model - Diğer Masallar Albümü
9 @eskici Gülsen - Beni Durdursan mı ? Albümü
10 @DarkLeqenD Ferdi Tayfur - Aşkın Cezası Albümü
11 @turkuazz Ezo-Liman Albümü
12 @Bully Gökhan Türkmen - Biraz Ayrılık albümü
13 @xemrexxx Sezen Aksu - Düş Bahçeleri Albümü

14 @ozgur2113 Pinhani İnandığın Masallar Albümü

Jüriler
Juri Başkanı @destere
@dreamy
@MasacRE-
@gözlemci
@cevaa
@Ahmad
@EnveR

@Doğu
@MEnes
@Felon
@Tzira
@S.G.A.T.
@tolgab
@soo
@Maskeli Fedai
@cookies
@emree-29
@Mr.At
@Yiğitt
@dosimosi
@hayret bi şey
@mrt-06
@Aserat
@EFE UYSAL

Yarışma Hakkında Bilgiler
1- 10 hafta sürücek, 5-7-8-9 haftalarda 2 eleme oynanacak.
2-Recap süreleri isteyen 60 saniye isteyen 90 saniye ayarlayabilicek
3- Şarkısını geç gönderen -5 puan oylarını göndermeyen -15 puan alıcaktır

Son Oy Gönderme Tarihi : 11 Eylül Pazar 22:00
1 Murat Boz - Üzüm
2 Ziynet Sali - Adeta Mübebbet
3 Gökhan Türkmen - Körebe
4 Ferdi Tayfur - Bir Gün Sana Bir Gün Bana
5 Erkin Koray - Estarabim
6 Murat Dalkılıç - Yalancısın
7 Pinhani - Haftanın Sonu
8 Ezo - Hasret Çiçeğim
9 Gülşen - Beni Durdursan mı ?
10 Model - Şey Belki
11 Burcu Güneş - Hasret Kaldım
12 Sezen Aksu - Le Le LE
13 Merve Özbey - Yolun Sonu Görünüyor
14 Hande Yener - Kavuşabilir Miyiz ? ( Recap 0:00-1:10 )
Sunucularımız 2.sezonun şampiyonu Barış Akarsu ile 2. olan Katy Perry
FXFF9PK0.jpg

katy-perry-435.jpg

rE2Q8z.jpg

@dreamy @destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @EnveR @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @ozgur2113 @Yiğitt @dosimosi @hayret bi şey @gözlemci @mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD

Son düzenleme:
Müsait olursam ilk haftaya oy kullanabilirim.

Herkese başarılar, iyi şarkılar bekliyoruz. :A

Elimden geldiğince Ziynet Sali'yi en iyi şekilde tanıtacağımı düşünüyorum. Kalite kokan bir albüm bakalım beğenecek misiniz? :)

@ozgur2113 güzel seçim Tolstoyevski ile birlikte favorimsin :D Ben de musicsurvivor'a Pinhani ile katılacaktım ama o yarışma da yalan oldu :A

Bu katty i bırak peri bile değil :F

Herkese başarılar :A

Şarkılarımı son bi gözden geçiricem :A

Bağını sormayacağım :A :A

Bu kötü esprilerinle olmamışı hak ettin :A

Benim şarkım nasıl :A Bu arada bir durumda İzmir çok sıcak yazmışsın :A Hemşehri olduğumuza göre bir güzellik yaparsın :F

Bak bak nereden nereye bağladı :A Sen neresinde oturuyon İzmir'in :D Bir de geçen hafta fuara geldi Murat gittin mi bari :A

Bak bak nereden nereye bağladı :A Sen neresinde oturuyon İzmir'in :D Bir de geçen hafta fuara geldi Murat gittin mi bari :A

İzmir'de oturmuyorum Balıkesir'de oturuyorum ama İzmir'liyim işte, her ay 2-3 kez izmire geliyorum neredeyse Balçova sen? :A

Yok ben geldiğimde Ajda Pekkan vardı sjadhsdf :A

dinlemiştim buda çok hoş eğlenceli bir şarkı şimdirik iyi başladık gibi racabıda özelden bildirirsin unutma :A :A :A

İlk haftamızda sözü ve müziği Mete Özgencil'e ait olan 'Adeta Müebbet' isimli şarkıyla başlıyoruz. Derin anlamın yattığı ve bir o kadar da derin bir müziğin yer aldığı şarkımız... Umarım beğenirsiniz.

@dreamy @destere @MasacRE- @gözlemci @Bully @Harunnn60 @EFE UYSAL @cevaa @vadikızı @MayısKralı @Billy Kane @Ahmad @OzaN @Doğu @Forumdash @Tzira @MEnes @S.G.A.T. @Tolstoyevski @EnveR @Felon @eskici @turkuazz @tolgab @soo @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @emree-29 @ozgur2113 @Yiğitt @dosimosi @DarkLeqenD @mrt-06 @Aserat @hayret bi şey @Mr.At

Bu albümü ararken zorlanmadın demi , sadece bir tane şarkıyı biliyorum :A başka albüm bulamadın mı :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan