Fenerbahçe Hello Kitty ile Anlaştı

HeisenBerg

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,942
Puanı
910
fenerbahce-hello-kitty-ile-anlasmaya-vardi-183188-5.jpg

Fenerbahçe, kadın ve çocuk taraftarları için Hello Kitty firması ile anlaştı. Bundan sonra Fenerium'da kadın ve çocuk taraftarlara Hello Kitty ürünleri satılabilecek. İşte Fenerbahçe'nin açıklaması:

Türkiye'de bir ilk olarak, kulübümüz iştiraklerinden Fenerium ile Hello Kitty (Sanrio) firması arasında, Fenerbahçeli anne ve kızlara Fenerium çatısı altında ek bir katma değer sunmak ve son yılların en önemli trendlerinden biri olan marka birlikteliklerini kulübümüz çatısı altında da hayata geçirmek amacıyla, iki firma arasında işbirliği anlaşması sağlanmıştır.

Daha önce Serie A ekiplerinden AC Milan'la birlikte işbirliği içinde olan Hello Kitty, Avrupa'da 2.sini gerçekleştireceği proje için Fenerbahçe'yi seçmiş, Fenerium dinamizmiyle Hello Kitty'i bir araya getirmek için gerekli adımları atmış ve kulübümüzle anlaşma imzalamıştır.

Yapılan anlaşma ile ilgili imza töreni, 8 Eylül Perşembe günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde yapılacaktır.

Sporcu aileleri ve yöneticilerimizin katılımıyla düzenlenecek olan imza töreni saat 14:00'te gerçekleşecektir.

Kamuoyunun ve basın mensuplarının bilgisine sunarız.

Konu başlığını görünce birisi dalgasına açtı sandım, transfer haberi gibi olmuş. :A

Yeni takım otobüsünüzü oldukça beğendim :A Yalnız TT Arena'ya bu araçla gelmeyin gülmekten oynayamaz bizim takım :F
image.jpeg

Twitter'da trend topic oldu arkadaş "Hello Kitty". Malzeme verdik hep başka takımlara. Sinirlerim bozuldu.

Normal bi hamle. LA Lakers,Milan gibi takımlar sponsor olmuş. Forma sponsoru değil bişey değil sonuçta. :)

Bence de mantıklı hamle, çocuk ve kadın taraftarlarımızı düşünmüşüz. İyi de gelir sağlarız diye düşünüyorum. Maskotlar da oldukça sevimli. :A

hello-kitty-vira-mascote-do-milan-torcedores-ficam-furiosos-4.jpg

Zamanında takımının mor ve pembe forması olanlar mümkünse dalga geçmesin. :A

Transfer zannettim

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fenerbahçe içinde ki çocuğu nihayet gösterdi

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi