En sevdiğim renk mordur benim ve o formayı inanılmaz beğeniyorum halen.Zamanında takımının mor ve pembe forması olanlar mümkünse dalga geçmesin.![]()
En sevdiğim renk mordur benim ve o formayı inanılmaz beğeniyorum halen.Zamanında takımının mor ve pembe forması olanlar mümkünse dalga geçmesin.![]()
Kayahan'dan "mor menekşe ağlıyor mu ne" şarkısını az armağan etmemiştik onlara, hatırla.En sevdiğim renk mordur benim ve o formayı inanılmaz beğeniyorum halen.Galarasaraylı olsam yeni sezon formalarını almaz her daim mor formayı giyerdim.
![]()
Orası öyle çok iyi malzemeydi bizim için.Kayahan'dan "mor menekşe ağlıyor mu ne" şarkısını az armağan etmemiştik onlara, hatırla.![]()
Kerimcan Durmaz bile daha adamdırHello Kitty adam mıdır![]()
Kerimcan durmaz ben dururumneyse yeri değildi bu esprinin
Kerimcan durmaz , pepe , caillou capsları yapıldı bize de beğenmek kaldı
![]()
Yav o adamla bi alakam yokBir de sana Hasan Mezarcı dedim mi kabul etmiyorsun al işte bir farkınız yok onla![]()
![]()
Fenerbahçe'nin orta sahasını gören Hello Kitty dualara şimdiden başladı.
Arkamdan konusmaYav o adamla bi alakam yokama eskici nin alakası olabilir
![]()
Ben degilim ama sen olabilirsinBence o adamla akrabasın![]()
Sen ve ben aynı kafadayızBen degilim ama sen olabilirsin![]()
Bence degiliz bizim espriler iyi ve tüm olmamis diyenlerinde kahkaha attigina eminimSen ve ben aynı kafadayızya ikimiz de akrabayızdır ya da değilizdir
![]()
seni bugünler de daha çok sevmeye başladımBence degiliz bizim espriler iyi ve tüm olmamis diyenlerinde kahkaha attigina eminim![]()
Bende seni sevmeye basladim canimseni bugünler de daha çok sevmeye başladım![]()