2016 En Favori Dizi 2016 | Yarı Final | Kırgın Çiçekler vs 46: Yok Olan

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi dizi finale yükselsin?

• Kırgın Çiçekler

Oy: 29 49.2%
  • 46: Yok Olan

Oy: 30 50.8%

• Kullanılan toplam oy
    59
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Favori üyelikte bi tek sana karşı elenmek koyar bana umarım öyle bir durum yaşanmaz :A

Yalnız sen etiketliyon da senin etiketler bana gelmiyor haberin olsun :A Mesela @Doğu nun da etiketleri gelmiyor. Cidden normal üyelerin etiket yetkisi mi gitti nedir onu bi sorun siz bence :A
Yürekli sıvacıları pardon savcıları göreve davet ediyorum :A Bari etiket yetkimi verin de rahat sıvayayım :A

Kırgın Çiçekler çok izlemesemde herkes övgüyle bahsediyor,bende izledim tabi beğenddim mi ? beğenmeyen ölsün :) 46 izlediğim çok iyi bir diziydi nedense anlayamadığım bir şekilde sonuçlandı. @denizz19 un istediği olsun Kırılmış Çiçeklere attım gitti :)

46'nın oy isteyeni olmadan öne geçiyor ama Kırgın Çiçekler için oy isteyen isteyene. Haksız rekabet.

46'nın oy isteyeni olmadan öne geçiyor ama Kırgın Çiçekler için oy isteyen isteyene. Haksız rekabet.
Ne alaka Bully de birçok insanı konuya davet etti ve oy kullandı insanlar. Sadece kendi pencerenizden bakmayın.

Ne alaka Bully de birçok insanı konuya davet etti ve oy kullandı insanlar. Sadece kendi pencerenizden bakmayın.

Kırgınlara özel olarak anticilik yapan birçok kişi oldu sırf kırgınlar finalde olmasın diye 46 için oy kullananlarda oldu Buda haksız rekabet sayılmazmı:)

Kırgınlara özel olarak anticilik yapan birçok kişi oldu sırf kırgınlar finalde olmasın diye 46 için oy kullananlarda oldu Buda haksız rekabet sayılmazmı:)
O, onların bileceği iş, herkes istediğine oy kullanabilir. "Bunlara oy kullanın" diye konuya davet edip, oy diretmek yanlış. Bu iki tarafı seven kişiler için de geçerli.

O, onların bileceği iş, herkes istediğine oy kullanabilir. "Bunlara oy kullanın" diye konuya davet edip, oy diretmek yanlış. Bu iki tarafı seven kişiler için de geçerli.
Tabiki isteyen istediği diziye kullanabilir buna kimse karışmıyor zaten ama sırf anticilik olsun diye olunca açıkcası o şekildede adaletli olmuyor fazla:)

O sen yapıyorsun diyedir, sen yapmasan niye yapacak. :A
Hadi ben dizimi savunuyorum o neyi savunduğunu bile bilmiyor. Sırf Poyraz'ı eledik diye yapıyor. Ben bireysel kimseden oy istemiyorum insanları konuya davet ediyorum görmeyen izleyicimiz görsün diye. Ayrıca hayret bi şeyi de etiketledim ama 46 dizisini seçti yani kimin ne izlediğini nereden bileyİm ben :)

Eskici kullanmadı ama onlardan kullanmayan Bully var bir de. :)

Hadi ben dizimi savunuyorum o neyi savunduğunu bile bilmiyor. Sırf Poyraz'ı eledik diye yapıyor. Ben bireysel kimseden oy istemiyorum insanları konuya davet ediyorum görmeyen izleyicimiz görsün diye. Ayrıca hayret bi şeyi de etiketledim ama 46 dizisini seçti yani kimin ne izlediğini nereden bileyİm ben :)
Boşver, davet etme. Oy istiyormuş gibi oluyorsun. @Bully zaten konunun başında etiket yaparak davet ediyor. Akışına bırak, kim ne oy alırsa alsın.

Boşver, davet etme. Oy istiyormuş gibi oluyorsun. @Bully zaten konunun başında etiket yaparak davet ediyor. Akışına bırak, kim ne oy alırsa alsın.
O benim bileceğim iş ben tek boyutlu işleri klişe bulurum işi eğlenceye dökmeyi daha çok seviyorum. Azıcık eğlenceye açık olun. Burada KÇ kazansa ödül almayacağını biliyorum ama vakit geçirmek için herkesle atışıyorum olan bu. :)

Eskici kullanmadı ama onlardan kullanmayan Bully var bir de. :)
buliyi üyeden sayan mı var :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...