Bizim esprilerimiz hic bitmez görecek galiba @Yiğitt melunuda olmamis atmis ama o mesaj yazsin bende ona atacamSen mümkünse espri yapma bir daha
Çift haneleri görmeli bence o mesaj
Bizim esprilerimiz hic bitmez görecek galiba @Yiğitt melunuda olmamis atmis ama o mesaj yazsin bende ona atacamSen mümkünse espri yapma bir daha
Çift haneleri görmeli bence o mesaj
Çoktan attım ama sen de yorum yapman gereken yer için bir şeyler karalaman lazım.
Ben soğuk esprine attim, biliyorsun beniiBizim esprilerimiz hic bitmez görecek galiba @Yiğitt melunuda olmamis atmis ama o mesaj yazsin bende ona atacam
Vaaayyyy öyle olsun bakalim
Cevabini aldin sorun yokBen soğuk esprine attim, biliyorsun benii
Aynen öyle bir hata yapmis ama cevabini aldiAy @Yiğitt'in de esprilerini biliyoruz utanmadan diss mi atmış bir de
yahu mobilden bakınca anketli gibi olduğu da görülmüyor listede kırgınlarda bulunuyormuşTabiki Pazartesinin tek gerçeği olan Kırgın Çiçekleri izleyeceğim.
Netten de Hangimiz Sevmedik. İçerde miçerde tutacak işler değil. @takas gibi yorum yaptım
Bırak İçerdeyi Kırgınlardaki heyecana doy zaten Kırgınları geçemezKırgın Çiçekler - ATV
İçerde - Show TV
yahu mobilden bakınca anketli gibi olduğu da görülmüyor listede kırgınlarda bulunuyormuş
öncelik tabiki kırgınlar olacak..mobilden bakınca sadece başlık görünüyor..bende kırgınları cumaya alındı sandığımdan sadece içerde yazmıştım düzelttimBırak İçerdeyi Kırgınlardaki heyecana doy zaten Kırgınları geçemez
Beni kıskana kıskana bir hal oldun, böyle esprileri sen asla yapamazsin.Ay @Yiğitt'in de esprilerini biliyoruz utanmadan diss mi atmış bir de
Tercihin umarım @denizz19'u çıldırtacak olan diziden yana olur.İçerde ve paramparçanin ilk 2 bölümünü youtubeden izlerim iyi olan çikarsa devam yoksa boş gün olcak
Kanal D'min "Babam ve Ailesi" nolacak?Kırgın Çiçekler ve İçerde dizilerini izleyecem tabikide büyük ihtimalle canlı olarak İçerdeyi tercih ederim öyle görünüyor bitince nettende kırgın çiçekleri izler yatarım
aksiyondan anlayanın hali bir başka olur sosyal medyadaki ergenler tanıtım fragmanının kalitesini anlayamadılar ben dizinin kalitesini hemen anladım ve gelen 2.fragmanla birlitke herkes diziye hayran kaldı daha şimdiden ama o kaliteyi ben zaten çoktan görmüştüm ezel yönetmeni uluç bayraktar var adam döktürmüş çekimlerde ve çetin tekindor dizide varlığı bile tutmasına yeter izle izle doyamadım fragmana ayy şuan tekrar izleyecem
@turkuazz @Forumdash @xemrexxx @Harunnn60 @cookies
@Bully
Memelerine baktin dimi oğlanlarin nasil da coşmuşKırgın Çiçekler ve İçerde dizilerini izleyecem tabikide büyük ihtimalle canlı olarak İçerdeyi tercih ederim öyle görünüyor bitince nettende kırgın çiçekleri izler yatarım
aksiyondan anlayanın hali bir başka olur sosyal medyadaki ergenler tanıtım fragmanının kalitesini anlayamadılar ben dizinin kalitesini hemen anladım ve gelen 2.fragmanla birlitke herkes diziye hayran kaldı daha şimdiden ama o kaliteyi ben zaten çoktan görmüştüm ezel yönetmeni uluç bayraktar var adam döktürmüş çekimlerde ve çetin tekindor dizide varlığı bile tutmasına yeter izle izle doyamadım fragmana ayy şuan tekrar izleyecem
@Bully
Kırgınlar destekçi kaybetmeye devam ediyor. @denizz19Kırgın Çiçekler ve İçerde dizilerini izleyecem tabikide büyük ihtimalle canlı olarak İçerdeyi tercih ederim öyle görünüyor bitince nettende kırgın çiçekleri izler yatarım
@Bully
Yaa zaten ben foruma 2.fragmanın teminatını ilk fragman çıktığında vermiştim Canlı olarak bizi tercih ettiğin için ay yapım ceosu olarak teşekkürler. Hasetten çatur çutur ses geliyor şu taraflardan 》》》 @xemrexxx @denizz19Kırgın Çiçekler ve İçerde dizilerini izleyecem tabikide büyük ihtimalle canlı olarak İçerdeyi tercih ederim öyle görünüyor bitince nettende kırgın çiçekleri izler yatarım
@Bully