O dizi out olacakKanal D'min "Babam ve Ailesi" nolacak?![]()
Sen de izlemiycen kabul et
O dizi out olacakKanal D'min "Babam ve Ailesi" nolacak?![]()
Sıkıntı yok bizim satıcı kişilerle işimiz yok kimseye de ihtiyacımız yok İçerde tutmazsa hepsi çil yavrusu gibi dağılırlar.Kırgınlar destekçi kaybetmeye devam ediyor.@denizz19
Ben zaten izleyecem demedim, izleyici toplamaya çalışıyorum sadeceO dizi out olacak
Sen de izlemiycen kabul et![]()
Tutacak Babam ve Ailesi merak etme İçerde batacakBen zaten izleyecem demedim, izleyici toplamaya çalışıyorum sadece![]()
İçten içe çıldırdığını bu kadar belli etme bari.Sıkıntı yok bizim satıcı kişilerle işimiz yok kimseye de ihtiyacımız yok İçerde tutmazsa hepsi çil yavrusu gibi dağılırlar.![]()
Biz o aileyi 2-3 bölümde dağıtırız merak etme.Tutacak Babam ve Ailesi merak etme İçerde batacak![]()
Çok iyi espri ama niye disslendin anlamadımİcerde'yi disarda izleyecem![]()
Yahu niye çıldırayım Çiğdem TNS deneği mi sanki izlemezse izlemesin çok umrumda sankiİçten içe çıldırdığını bu kadar belli etme bari.
Biz o aileyi 2-3 bölümde dağıtırız merak etme.![]()
Memelerine baktin dimi oğlanlarinnasil da coşmuş
![]()
ben arasla çağataydan hoşlanmıyordum ama bu dizide bir şans verecem onlaraKanal D'min "Babam ve Ailesi" nolacak?![]()
Onun başrolünde Bülent İnal olmasaydı tutardı belki.Yahu niye çıldırayım Çiğdem TNS deneği mi sanki izlemezse izlemesin çok umrumda sanki
Babam ve Ailesi fragmana aldanıp sizi şaşırtacak çok güleceğim size![]()
O esprinin iyi olduğunu söyleyen herkes yapan kişiden farksızdır.Çok iyi espri ama niye disslendin anlamadımbelki de kişiden kaynaklıdır
ben yapsam +9 alabilirdim
![]()
Urfalıyam Ezelden izleyen sen mi söylüyorsunOnun başrolünde Bülent İnal olmasaydı tutardı belki.
O esprinin iyi olduğunu söyleyen herkes yapan kişiden farksızdır.![]()
aa hadi oradan sende bunun neresi ergen dizisi çok ağır bir dizi olacak uzun zaman sonra 2.ezel hissi uyandırdı bende uluç bayraktarda bu alanda güven veriyorErgen dizileri bizi entrese etmez![]()
Onu bitirmek Kanal D ve Star'ın suçuydu.Urfalıyam Ezelden izleyen sen mi söylüyorsun![]()
Muhakkak öyle olacak ama boş vakitlerimde YouTube'tan falan izleyebilirim."Okuldan dizi izlemeye fırsat bulamam" demeni beklerdim. Koskoca mühendislik okuyor.![]()
Kanal D'm ne yaparsa doğrusunu yapar.Tutacak Babam ve Ailesi merak etme İçerde batacak![]()
Ay normal de ben de oy vermemistim ama.bir baktim kimse oy vermemis. Vicdanim rahat etmedi verdimben arasla çağataydan hoşlanmıyordum ama bu dizide bir şans verecem onlara
ayrıca @Yiğitt ayy banane bee ne olursa olsun senden baska oy verende olmamış ankette
![]()
![]()
![]()
bu dizi ekime kadar yayından kalkar vatan haini için hla ümit var gibi pazartesiyeKanal D'm ne yaparsa doğrusunu yapar.
Ay normal de ben de oy vermemistim ama.bir baktim kimse oy vermemis. Vicdanim rahat etmedi verdim![]()
Aynen fark-ı kanal DKanal D'm ne yaparsa doğrusunu yapar.
Ay normal de ben de oy vermemistim ama.bir baktim kimse oy vermemis. Vicdanim rahat etmedi verdim![]()
Bunlar espriden anlamiyorÇok iyi espri ama niye disslendin anlamadımbelki de kişiden kaynaklıdır
ben yapsam +9 alabilirdim
![]()
Onun başrolünde Bülent İnal olmasaydı tutardı belki.
Böyle alirsin iste olmamisiOnun başrolünde Bülent İnal olmasaydı tutardı belki.
Seni alistirayim da ben yokken yabancılık çekme.Aynen fark-ı kanal D![]()
Kanal D dizileri yayından kalkmaz. Reytingleri silip götürecek.bu dizi ekime kadar yayından kalkar vatan haini için hla ümit var gibi pazartesiye![]()