Babam ve Ailesi tutacak hissediyorum bak gör bu üye bozuntularının hepsinin ağzı açık kalacakSeni alistirayim da ben yokken yabancılık çekme.
Kanal D dizileri yayından kalkmaz. Reytingleri silip götürecek.![]()
Babam ve Ailesi tutacak hissediyorum bak gör bu üye bozuntularının hepsinin ağzı açık kalacakSeni alistirayim da ben yokken yabancılık çekme.
Bunu senin söylemene gerek yok. Kanal D dizi yapiyorsa zaten tutarBabam ve Ailesi tutacak hissediyorum bak gör bu üye bozuntularının hepsinin ağzı açık kalacak![]()
Hayatımın Aşkı ve Tatlı İntikam da tuttu mesela tutmasa 2,5 reytingle devam eder miBunu senin söylemene gerek yok. Kanal D dizi yapiyorsa zaten tutar![]()
İn'lerine girecezBabam ve Ailesi in, İçerde out amin![]()
Yine mi sıkıştın senErgen dizileri bizi entrese etmez![]()
Bitireceğiz İçerdeyi herkes kapı dışarı olacakİn'lerine girecez
Yine mi sıkıştın sen![]()
Ah tabi cnm şu ana kadar kalkan 817271626 tane dizi de kanal d de değilde kanal t deydiSeni alistirayim da ben yokken yabancılık çekme.
Yalan mi sankiİn'lerine girecez
Yine mi sıkıştın sen![]()
Ayol diğer ikikiyi tenzih ederin ama bensu ve çağatay hem ergenlere hitap efiyi hem kötü oyuncu
Vaov Yüzyılın satışı , senden hiçbeklemezdim.Kırgın Çiçekler ve İçerde dizilerini izleyecem tabikidebüyük ihtimalle canlı olarak İçerdeyi tercih ederim öyle görünüyor bitince nettende kırgın çiçekleri izler yatarım
![]()
![]()
aksiyondan anlayanın hali bir başka olur sosyal medyadaki ergenler tanıtım fragmanının kalitesini anlayamadılar ben dizinin kalitesini hemen anladım ve gelen 2.fragmanla birlitke herkes diziye hayran kaldı daha şimdiden ama o kaliteyi ben zaten çoktan görmüştüm ezel yönetmeni uluç bayraktar var adam döktürmüş çekimlerde ve çetin tekindor dizide varlığı bile tutmasına yeter izle izle doyamadım fragmana ayy şuan tekrar izleyecem![]()
![]()
![]()
@turkuazz @Forumdash @xemrexxx @Harunnn60 @cookies
@Bully
diziyi bırakırsa satış olur bee iki diziyide izleyecezVaov Yüzyılın satışı , senden hiçbeklemezdim.
Önceliğinin İçerde olması bile satışdırdiziyi bırakırsa satış olur bee iki diziyide izleyecez![]()
![]()
![]()
onun ne önemi var beeÖnceliğinin İçerde olması bile satışdır![]()
Orasını karıştırma şimdionun ne önemi var bee![]()
![]()
![]()
hem kemali şişleyip gebertirseler eğer senide görücez![]()
![]()
![]()