Diriliş Ertuğrul - Genel Sohbet Konusu

bu herif gelirse sadece giden biz olmayız bence reytingin yarısı gider 13 alıyorsa 6 almaya başlar :A :A :A
Cidden sesli güldüm Survivoru izleyenlerin çoğu Semih için izlyiordu zaten :F :A En renkli ve en çok konuşulan issimdi ve reytingide var diziye getirecek :A Adamı tanımadan hemen önyargılı davranıyonuz gerçekte çok samimi ve sempatik birisi :D

Cidden sesli güldüm Survivoru izleyenlerin çoğu Semih için izlyiordu zaten :F :A En renkli ve en çok konuşulan issimdi ve reytingide var diziye getirecek :A Adamı tanımadan hemen önyargılı davranıyonuz gerçekte çok samimi ve sempatik birisi :D
ayy her yıl aynı şey survivordakiler ertuğrula kendini kakalamaya çalısıyor biz bunun aynısını geçen yıl hakanda yaşamadıkmı ayoll :F oda beğenmiş falan aynı sohbetleri yaptık @Billy Kane :F yine birşey çıkmıcak kendilerini yamamaya çalısıyorlar ama bizim setimize giremezler :F

ayy her yıl aynı şey survivordakiler ertuğrula kendini kakalamaya çalısıyor biz bunun aynısını geçen yıl hakanda yaşamadıkmı ayoll :F oda beğenmiş falan aynı sohbetleri yaptık @Billy Kane :F yine birşey çıkmıcak kendilerini yamamaya çalısıyorlar ama bizim setimize giremezler :F
Ama Hakan Diriliş hesaplarını takip etmemişti ve dirilişte oynıcam dememişti sadece söylentiydi :A

Kız bırak sevinsin adam nasılsa yeni sezonda görecek gerçekleri. :A

bakın koca vadi yusuf yüzünden çalkalandı ben bile 1 adam yüzünden 13 yıllık dizimi bıraktım bu semihte ertuğrulu böler zaten final sezonu akıllı olsunlar :A :A :A
Ya sana kaç kere dicez Survivor hayatıyla gerçek hayat farklı diye adamı tanımadan etmeden böler möler diyonuz çok pişman olcaksınız.