Star Yüksek Sosyete - Dizi Yorumları

Bölüm acayip durgun ilerlemeye başladı :T: senaristler ne yapıyor böyle aşk üçgeni yap başrollerle ya bırakacam artık dizi ya 🙁

Bölüm sıkıcı diziyi ilk defa bırakmayı düşünüyorum reklam sonrası inşallah hareketlenir 😡:T::(

Son düzenleme:
Vuhuuu heyecan is coming inş :)

Süreyya boşanıyor Cansu ve mertte buluşuyor ama Süreyya kötü karakter olmalı :(

Ulan şu diziye 2 tane @Çiğdem- gillerden 5-10 tanede kötügillerden şart .ss

İlk yarım saati falan bitti, güzel gidiyor gibi. Birce Akalay ve Alex'in ''Manidar'' şarkısı da dizide çaldı, çok da güzel oldu o sahneye. :bhr:

Mert ve Kerem'in arası bozuldu, Kerem her şeyi Cansu'ya anlattı diye Mert tırlattı. :( Mert hiç olmayacak sözler söyledi. :T:

çok güzel bir bölümdü bence ayy şu adama bayılıyorum vlla mertten sonra 2.favorim oldu ahh ahh şöyle bir abimiz olmadı vlla :F :F :F
B845lp.jpg

@xemrexxx @Yiğitt @cookies @turkuazz

abisi olmasa çocuğa sahtekar diyor kenar mahallenin dilberi diyor falan :F
abisi cansuya onunda yalancı olduğunu hatırlatınca cansu hanımın kafasına dank etti :F

sen bitirdinmi bölümü :F
Yok, izliyorum şu an. :A

Mert, Ece'ye terfi ettin dedi. Oranın şefi de böyle bir şey yok dedi. Ece ortada kaldı. :F

Bölümü bitirdim, bence güzel bir bölümdü. Sonu da bomba bitti. Süreyya, kocasını boşama kararı aldı. Gelsin Levent ve Süreyya aşkı. :A

Mert ile Cansu'yu sevgili yapmaya çalışacaklar, al bir komedi de buradan yak. :F Yeni bölümü merakla bekliyorum. :Z

Bölümü bitirdim, bence güzel bir bölümdü. Sonu da bomba bitti. Süreyya, kocasını boşama kararı aldı. Gelsin Levent ve Süreyya aşkı. :A

Mert ile Cansu'yu sevgili yapmaya çalışacaklar, al bir komedi de buradan yak. :F Yeni bölümü merakla bekliyorum. :Z
abisi olmasa çocuğa sahtekar diyor kenar mahallenin dilberi diyor falan :F
abisi cansuya onunda yalancı olduğunu hatırlatınca cansu hanımın kafasına dank etti :F

sen bitirdinmi bölümü :F
Vuhuuu heyecan is coming inş :)

Süreyya boşanıyor Cansu ve mertte buluşuyor ama Süreyya kötü karakter olmalı :(

Ulan şu diziye 2 tane @Çiğdem- gillerden 5-10 tanede kötügillerden şart .ss
#SürLev desteklemeyenleri dışlıyorum @Forumdash ın şirkete ka yolları var:A @Aserat @Harunnn60 @eskici

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy