kız geçmiş bana yalan söylüyor diye keremi şikayet ediyor sende yalan söylüyorsun dedi abiside cansuya içimin yağları eridi vllaBen de seviyorum bunu, Cansu'muza sahip çıkan birisi var ailede.![]()
Cansu fazla laf söylemedi ki.kız geçmiş bana yalan söylüyor diye keremi şikayet ediyor sende yalan söylüyorsun dedi abiside cansuya içimin yağları eridi vlla![]()
![]()
![]()
abisi olmasa çocuğa sahtekar diyor kenar mahallenin dilberi diyor falanCansu fazla laf söylemedi ki.Ertesi gün gidip kahvaltısını yaptı.
![]()
Yok, izliyorum şu an.abisi olmasa çocuğa sahtekar diyor kenar mahallenin dilberi diyor falan
abisi cansuya onunda yalancı olduğunu hatırlatınca cansu hanımın kafasına dank etti
sen bitirdinmi bölümü![]()
Bölümü bitirdim, bence güzel bir bölümdü. Sonu da bomba bitti. Süreyya, kocasını boşama kararı aldı. Gelsin Levent ve Süreyya aşkı.
Mert ile Cansu'yu sevgili yapmaya çalışacaklar, al bir komedi de buradan yak.Yeni bölümü merakla bekliyorum.
![]()
abisi olmasa çocuğa sahtekar diyor kenar mahallenin dilberi diyor falan
abisi cansuya onunda yalancı olduğunu hatırlatınca cansu hanımın kafasına dank etti
sen bitirdinmi bölümü![]()
#SürLev desteklemeyenleri dışlıyorum @Forumdash ın şirkete ka yolları varVuhuuu heyecan is coming inş
Süreyya boşanıyor Cansu ve mertte buluşuyor ama Süreyya kötü karakter olmalı
Ulan şu diziye 2 tane @Çiğdem- gillerden 5-10 tanede kötügillerden şart .ss
Ben destekliyorum, aranıza alabilirsiniz.#SürLev desteklemeyenleri dışlıyorum @Forumdash ın şirkete ka yolları var@Aserat @Harunnn60 @eskici
dur parlakları arka kapıdan kovalım sen öyle gel sonra tacize falan karışır #SürLev cilerin adıBen destekliyorum, aranıza alabilirsiniz.![]()
#SürLev desteklemeyenleri dışlıyorum @Forumdash ın şirkete ka yolları var@Aserat @Harunnn60 @eskici
aa @Yiğitt bu adam geldiğinde etmediği laf kalmamıştı ayoll şimdi utanmadan destekçisi olmuşBen destekliyorum, aranıza alabilirsiniz.![]()