Asli benimde favori karakterimAslı benim favori karakterim zaten. Pis Ateş :ss
Yarin reytinglerde ucacazDizi reklama girdi. Özetle birlikte ful reklamsız gitti, Kanal D'de garip şeyler oluyor. Bir ara ilk bölümde jenerikten sonra reklama giriyordu.
Özetli başlaması ve bu saate kadar devam etmesi süper oldu. Umarım yarın reytinglerde iyi bir yükseliş yaşarız.
Yarın Totalde Yüksek Sosyeteyi geçeceğiz bence AB de olabilirBölüm süperdi ama Asli'yi pek göremedik umarim haftaya daha cok görürüz Asli'yi aglatan Ates'in de agzini kiracam terbiyesiz herif
Asli benimde favori karakterim
Yarin reytinglerde ucacaz
Tüm gruplarda zirveyi aliriz kankaYarın Totalde Yüksek Sosyeteyi geçeceğiz bence AB de olabilir
Senin Kanal D uzun zaman sonra güzel bir dizi yapabilmisZirve yine bizim, çekilin. Konuda da 30 misafir var, tüm Bodrum Masalı sevenlerine de selamlarımızı iletelim. @eskici @Forumdash @denizz19
Ekli dosyayı görüntüle 51644
Kanal D dizileri her zaman kalitelidir, en iyi dizileri o kanal yapar. Bu sezon daha da uçacağız inşallah, sezon boyu ayrılma D'mden.Senin Kanal D uzun zaman sonra güzel bir dizi yapabilmis
Bu diziden ayrilmam ama su anlik Kanal D de baska izledigim dizi yokKanal D dizileri her zaman kalitelidir, en iyi dizileri o kanal yapar. Bu sezon daha da uçacağız inşallah, sezon boyu ayrılma D'mden.
Benim de yok, diğer dizileri zaten güzel değil. Yakında biter onlar. Altınsoylular komedi tam senlik Kayserili aile falan onu izle. Halit, Mesut Aksuta, Bergüzar falan süper kadro seversin onu da sen. Endemol Evlat Kokusu, ismi harika ona da şans ver. Babam ve Ailesi'nde senin Ayça var hem de Gold dizisi.Bu diziden ayrilmam ama su anlik Kanal D de baska izledigim dizi yok
O kadar diziyi izleyemem canim komedi dizisine bakarim sadece ayrica benim Ayca kim yaBenim de yok, diğer dizileri zaten güzel değil. Yakında biter onlar. Altınsoylular komedi tam senlik Kayserili aile falan onu izle. Halit, Mesut Aksuta, Bergüzar falan süper kadro seversin onu da sen. Endemol Evlat Kokusu, ismi harika ona da şans ver. Babam ve Ailesi'nde senin Ayça var hem de Gold dizisi.
Ay ne güzel reklam yapıyorum.
Altınsoylular ne ya ismi çok brbatBenim de yok, diğer dizileri zaten güzel değil. Yakında biter onlar. Altınsoylular komedi tam senlik Kayserili aile falan onu izle. Halit, Mesut Aksuta, Bergüzar falan süper kadro seversin onu da sen. Endemol Evlat Kokusu, ismi harika ona da şans ver. Babam ve Ailesi'nde senin Ayça var hem de Gold dizisi.
Ay ne güzel reklam yapıyorum.
Ayça BingölO kadar diziyi izleyemem canim komedi dizisine bakarim sadece ayrica benim Ayca kim ya