Kanal D Bodrum Masalı - Dizi Yorumları

Çok çok iyi bir bölümdü.Uzun zamandır aradığım diziyi buldum resmen,konu da hemen tükenmez oh :oley:

Bölüm süperdi ama Asli'yi pek göremedik umarim haftaya daha cok görürüz :D Asli'yi aglatan Ates'in de agzini kiracam terbiyesiz herif :A
Aslı benim favori karakterim zaten. Pis Ateş :ss
Asli benimde favori karakterim :D
Dizi reklama girdi. Özetle birlikte ful reklamsız gitti, Kanal D'de garip şeyler oluyor. Bir ara ilk bölümde jenerikten sonra reklama giriyordu. :F

Özetli başlaması ve bu saate kadar devam etmesi süper oldu. Umarım yarın reytinglerde iyi bir yükseliş yaşarız. :X
Yarin reytinglerde ucacaz :A

guzel bolumdu zaman nasil gecti anlamadim\
atesim kizi aglatti ama ilerde o kizin pesinden kosacak)

alaranin babasida annesi gbi gicik

Bölüm an itibariyle bitti, 2. bölüm tekrarı da başlıyor. İzlemek isteyen açsın bakem. :D

Güzel bölümdü, ilk bölüme göre çok daha iyiydi. Birkaç bölüme her şey daha da oturacak ve tempo düşmeyecek. :D Yolları açık olsun, bol reytingli olsun. Umarım yarın listede hak ettiği oranları alabilir. :)

Fragman ayri bir güzel haftaya cok daha güzel olacak gibi görünüyor :D

Üçüncü bölüm fragmanı da bomba :X Umarım hakkkettiği reytingleri alır.

Ateş-Kelebek dostluğu en bir sevdiğim :Z:bhr:

Bu diziden ayrilmam ama su anlik Kanal D de baska izledigim dizi yok :A
Benim de yok, diğer dizileri zaten güzel değil. Yakında biter onlar. :A Altınsoylular komedi tam senlik Kayserili aile falan onu izle. :A Halit, Mesut Aksuta, Bergüzar falan süper kadro seversin onu da sen. Endemol Evlat Kokusu, ismi harika ona da şans ver. Babam ve Ailesi'nde senin Ayça var hem de Gold dizisi. :Z

Ay ne güzel reklam yapıyorum. :F

Benim de yok, diğer dizileri zaten güzel değil. Yakında biter onlar. :A Altınsoylular komedi tam senlik Kayserili aile falan onu izle. :A Halit, Mesut Aksuta, Bergüzar falan süper kadro seversin onu da sen. Endemol Evlat Kokusu, ismi harika ona da şans ver. Babam ve Ailesi'nde senin Ayça var hem de Gold dizisi. :Z

O kadar diziyi izleyemem canim komedi dizisine bakarim sadece :A ayrica benim Ayca kim ya :F

Altınsoylular ne ya ismi çok brbat :A

O kadar diziyi izleyemem canim komedi dizisine bakarim sadece :A ayrica benim Ayca kim ya :F
Ayça Bingöl :A