sen lik-dm-unfollow konusna bak@xemrexxx demişti de ihtimal vermemiştim Ranini gerçekten yaşlıymış, ya kabullenmiş ya da şaka yapıyor hala @Aserat @Çiğdem- @Billy Kane @Yiğitt @Seviyor sevmiyor
sen lik-dm-unfollow konusna bak@xemrexxx demişti de ihtimal vermemiştim Ranini gerçekten yaşlıymış, ya kabullenmiş ya da şaka yapıyor hala @Aserat @Çiğdem- @Billy Kane @Yiğitt @Seviyor sevmiyor
Bu yaşından sonra kimse almaz onu diziye.@xemrexxx demişti de ihtimal vermemiştim Ranini gerçekten yaşlıymış, ya kabullenmiş ya da şaka yapıyor hala @Aserat @Çiğdem- @Billy Kane @Yiğitt @Seviyor sevmiyor
Ben de eskiden genç sanıyordum ama 50 yaşındaymış hatırladığım kadarıyla. Zaten resimdeki kadın da o değil.@xemrexxx demişti de ihtimal vermemiştim Ranini gerçekten yaşlıymış, ya kabullenmiş ya da şaka yapıyor hala @Aserat @Çiğdem- @Billy Kane @Yiğitt @Seviyor sevmiyor
Bölümün tekrarını izledim ilk yarı neydi öyle çok sıkıcıydı Tuna'nın yaptıkları dışında ama Tatile gittikleri arabayla olan 1 saat şahane mühkemel olmuş valla bu hafta daha iyi olacak 6,5-7 alabiliriz
Üzdün emojisi olsaydı da bassaydımMaalesef bu akşam sizlere eşlik edemeyeceğim. Çünkü bölüm öncekiler kadar iyi görünmüyor ve Arkadaşlar İyidir'i de çok merak ediyorum. Bölümü de mecburen tatil dönüşünde izleyeceğim. @Forumdash @Billy Kane @Çiğdem-
Nasıl ilk bölüm sitesinde yok mu youtube yuklemiştirler
Ben demiştim yavaş yavaş eski eğlencesinden uzaklaşmaya başlıyor diye.Bölümde pek komedi yoktu. Yiğit Tuna kapişması ve Denizin roman havası haricinde
Dizide şuan heycan yaptılar bence olmuştu ama kore versiyonunu izleyenler cıldırdı. (Kuşkuya düştüm) İzlemeyenler diziye kaptırıp kendini İrem'e saydırıyorlar @Seviyor sevmiyor @Billy Kane @Aserat @GunesinOglu