Yarın öterim, şimdi geç oldu.Burası benim çöplüğüm gitte kendi çöplüğünde öt![]()
Uçurum'un uçurumdan yuvarlanmasını göze alamayacağını biliyordum.Reyting rekoru kirdiracam diziye![]()
Tabiki de alamam Ucurum'u ucurumdan uzak tutmak lazim sonra birbirlerini cekerler falan durduk yere güme gitmesinYarın öterim, şimdi geç oldu.
Uçurum'un uçurumdan yuvarlanmasını göze alamayacağını biliyordum.![]()
Ben de fıstık gibi diziye yazık olmasını istemem açıkçası.Tabiki de alamam Ucurum'u ucurumdan uzak tutmak lazim sonra birbirlerini cekerler falan durduk yere güme gitmesin![]()
![]()
Diziyi seviyorsun yaniBen de fıstık gibi diziye yazık olmasını istemem açıkçası.![]()
Yani kaliteli gibi görünüyor ama yarışmadaki ömrü tamamen sana bağlı.Diziyi seviyorsun yani![]()
Bence biraz daha sessiz kalırsan olanlar olacak.Bende buradayim ne olmus![]()
Ne olacak meselaBence biraz daha sessiz kalırsan olanlar olacak.![]()
Uçurum'un Dizi Savaşları'ndaki ömrü kısalabilir.Ne olacak mesela![]()
Ne yaptim simdi benUçurum'un Dizi Savaşları'ndaki ömrü kısalabilir.![]()
Dizisini okumadığın için trip yapıyor işte daha ne yapasınNe yaptim simdi ben![]()
Okudum az önce sen okudun muDizisini okumadığın için trip yapıyor işte daha ne yapasın![]()
Okudum okudum yorum da yaptım ama bir Lacivert değilOkudum az önce sen okudun mu![]()
Tabi olmaz Lacivert'te ben varim cünküOkudum okudum yorum da yaptım ama bir Lacivert değil![]()
Valla senle ilgili iyi bir senaryo var kafamda ama sonun Nasıl bitecek ben kestiremiyorumTabi olmaz Lacivert'te ben varim cünkü![]()
Beni ne hallere sokacaksin bende cok merak ediyorumValla senle ilgili iyi bir senaryo var kafamda ama sonun Nasıl bitecek ben kestiremiyorum![]()
Sonunda total oyunlarıma kurban gideceksin ama daha süren var kadın seyirci seni seviyor hatta senin adına #şapşikyusuf hasthag şuan gündemdeBeni ne hallere sokacaksin bende cok merak ediyorum![]()
Ay beni öldürme sakin ölmek icin daha cok gencimSonunda total oyunlarıma kurban gideceksin ama daha süren var kadın seyirci seni seviyor hatta senin adına #şapşikyusuf hasthag şuan gündemde![]()