Tam yıkayacağınız sırada yukarıdan Çiğdem'in sesi gelirYikariz o zaman yüzünü ben oraya kadar girdiysem onun kim oldugunu ögrenmeden cikmam![]()
Tam yıkayacağınız sırada yukarıdan Çiğdem'in sesi gelirYikariz o zaman yüzünü ben oraya kadar girdiysem onun kim oldugunu ögrenmeden cikmam![]()
Cigdem'i takan kimTam yıkayacağınız sırada yukarıdan Çiğdem'in sesi gelir![]()
Sizi de kilitler oraya dizide final yaparCigdem'i takan kim![]()
Bizi kilitleyemez o biz onu kilitleriz sonra ordaki kisiyle beraber mutlu mesut yasarlar ordaSizi de kilitler oraya dizide final yapar![]()
Sizi de kilitler oraya dizide final yapar![]()
Maşallah ne konuştunuz, biraz da gelecek bölüme bırakın.Bizi kilitleyemez o biz onu kilitleriz sonra ordaki kisiyle beraber mutlu mesut yasarlar orda![]()
Daha yeni basladik sayilirMaşallah ne konuştunuz, biraz da gelecek bölüme bırakın.![]()
Bakalım neler dönecek neyse ben Lost izlemeye geçiyorumBizi kilitleyemez o biz onu kilitleriz sonra ordaki kisiyle beraber mutlu mesut yasarlar orda![]()
Bu hafta bölüm çok sevildi kıskandın mıMaşallah ne konuştunuz, biraz da gelecek bölüme bırakın.![]()
Ne kıskanması? Hem kıskanırsam bu diziyi kıskanmam ben.Bakalım neler dönecek neyse ben Lost izlemeye geçiyorumYorumlaşırız yine
Bu hafta bölüm çok sevildi kıskandın mı![]()
Bence artık bitirin.Daha yeni basladik sayilir![]()
Bende yatarim birazdanBakalım neler dönecek neyse ben Lost izlemeye geçiyorumYorumlaşırız yine
Bu hafta bölüm çok sevildi kıskandın mı![]()
Bitiririz elbet bir günNe kıskanması? Hem kıskanırsam bu diziyi kıskanmam ben.
Bence artık bitirin.![]()
Başka dizi yok Halkın Polisini mi kıskanacan :aaNe kıskanması? Hem kıskanırsam bu diziyi kıskanmam ben.
Bence artık bitirin.![]()
Ne eksiği var çok merak ettimBende yatarim birazdanbölümde eksiklerde vardi yarinda onu konusuruz artik
![]()
Simdi söylersem zaten uzar gider yarin söylerimBaşka dizi yok Halkın Polisini mi kıskanacan :aa
Ne eksiği var çok merak ettimAma yarın söyle şimdi git uyu
![]()
Yarın Aserat'ın dizisi başlıyormuş oraya da birkaç yorum yap yazık üzülmesinSimdi söylersem zaten uzar gider yarin söylerim![]()
![]()
Kimsenin dizisinde gözüm yok benim.Başka dizi yok Halkın Polisini mi kıskanacan :aa
Ne eksiği var çok merak ettimAma yarın söyle şimdi git uyu
![]()
Bence o gün bugün olmalı.Bende yatarim birazdanbölümde eksiklerde vardi yarinda onu konusuruz artik
Bitiririz elbet bir gün![]()
Hahaha tabi yarın senin dizine vakit ayırsın istiyorsun dimiKimsenin dizisinde gözüm yok benim.
Bence o gün bugün olmalı.![]()
Yapariz tabi niye yapmayalimYarın Aserat'ın dizisi başlıyormuş oraya da birkaç yorum yap yazık üzülmesin![]()
Yarin bitiririz ordan da senin diziye gecerizKimsenin dizisinde gözüm yok benim.
Bence o gün bugün olmalı.![]()
Evet vallahi istiyorum.Hahaha tabi yarın senin dizine vakit ayırsın istiyorsun dimiAma ben gidiyorum Lost izleyeceğim
![]()
Üzülmem ama yaparsa Dizi Savaşları'ndaki geleceği daha hayırlı olur.Yarın Aserat'ın dizisi başlıyormuş oraya da birkaç yorum yap yazık üzülmesin![]()
Burası benim çöplüğüm gitte kendi çöplüğünde ötBen şantaj yapmam sadece ortaya teklifimi sunarım. Beğenen de kabul eder.![]()