Yarın öterim, şimdi geç oldu.Burası benim çöplüğüm gitte kendi çöplüğünde öt
Uçurum'un uçurumdan yuvarlanmasını göze alamayacağını biliyordum.Reyting rekoru kirdiracam diziye
Tabiki de alamam Ucurum'u ucurumdan uzak tutmak lazim sonra birbirlerini cekerler falan durduk yere güme gitmesinYarın öterim, şimdi geç oldu.
Uçurum'un uçurumdan yuvarlanmasını göze alamayacağını biliyordum.
Ben de fıstık gibi diziye yazık olmasını istemem açıkçası.Tabiki de alamam Ucurum'u ucurumdan uzak tutmak lazim sonra birbirlerini cekerler falan durduk yere güme gitmesin
Diziyi seviyorsun yaniBen de fıstık gibi diziye yazık olmasını istemem açıkçası.
Yani kaliteli gibi görünüyor ama yarışmadaki ömrü tamamen sana bağlı.Diziyi seviyorsun yani
Bence biraz daha sessiz kalırsan olanlar olacak.Bende buradayim ne olmus
Ne olacak meselaBence biraz daha sessiz kalırsan olanlar olacak.
Uçurum'un Dizi Savaşları'ndaki ömrü kısalabilir.Ne olacak mesela
Ne yaptim simdi benUçurum'un Dizi Savaşları'ndaki ömrü kısalabilir.
Dizisini okumadığın için trip yapıyor işte daha ne yapasınNe yaptim simdi ben
Okudum az önce sen okudun muDizisini okumadığın için trip yapıyor işte daha ne yapasın
Okudum okudum yorum da yaptım ama bir Lacivert değilOkudum az önce sen okudun mu
Tabi olmaz Lacivert'te ben varim cünküOkudum okudum yorum da yaptım ama bir Lacivert değil
Valla senle ilgili iyi bir senaryo var kafamda ama sonun Nasıl bitecek ben kestiremiyorumTabi olmaz Lacivert'te ben varim cünkü
Beni ne hallere sokacaksin bende cok merak ediyorumValla senle ilgili iyi bir senaryo var kafamda ama sonun Nasıl bitecek ben kestiremiyorum
Sonunda total oyunlarıma kurban gideceksin ama daha süren var kadın seyirci seni seviyor hatta senin adına #şapşikyusuf hasthag şuan gündemdeBeni ne hallere sokacaksin bende cok merak ediyorum
Ay beni öldürme sakin ölmek icin daha cok gencim sapşik nedir ya baska bir sey bulamamislar miSonunda total oyunlarıma kurban gideceksin ama daha süren var kadın seyirci seni seviyor hatta senin adına #şapşikyusuf hasthag şuan gündemde