O zaman öpüşme sahnelerini kabul edeceksin Yusuf'un ağzı kokuyorsa naneli sakız veririz geçeryaaaa bana kıyma amaaa lütfennn
O zaman öpüşme sahnelerini kabul edeceksin Yusuf'un ağzı kokuyorsa naneli sakız veririz geçeryaaaa bana kıyma amaaa lütfennn
O zaman öpüşme sahnelerini kabul edeceksin Yusuf'un ağzı kokuyorsa naneli sakız veririz geçer
Bu dizide başrol yok herkes başrol olabilir yeri geldiğinde. Yakında diziye iki erkek bir kadın karakter dahil olacak.kokuyor falan demedim ayoll tmm ne yazarsan yaz başrolden atmada
beni
Dogru diyorsun ama fazla caktirma o zamanSahneleri bağlamak adına ara ara total karışımı yapmak gerek yoksa tıkanır senaryo. Hem artık en iyi AB dizisinde bile total oluyor ya
Yok araya Ab de serpiştirip totali çok belirsiz hale getireceğimDogru diyorsun ama fazla caktirma o zaman
Dogru yoldasin böyle devam etYok araya Ab de serpiştirip totali çok belirsiz hale getireceğim
Neyse sen okuduktan sonra haber et yorumlaşalım yine.Dogru yoldasin böyle devam et
Tamam bende okurum birazdan zamani geldi artikNeyse sen okuduktan sonra haber et yorumlaşalım yine.
Merakla bekliyorum yorumlarını bakalım beğendirebilecek miyizTamam bende okurum birazdan zamani geldi artik
Herkes begenmis gibi bende begenirim herhaldeMerakla bekliyorum yorumlarını bakalım beğendirebilecek miyiz
Ne diyorsun Twitter yıkılıyor şu anHerkes begenmis gibi bende begenirim herhalde
Bu dizide başrol yok herkes başrol olabilir yeri geldiğinde. Yakında diziye iki erkek bir kadın karakter dahil olacak.
Ama ben twitter degilimNe diyorsun Twitter yıkılıyor şu an
Her bölüm başrol değişebilir o yüzden bu da bizim dizimizin farkı @Aserat gibi acemi senaristler anlamaz böyle şeylerden onlarda hep net bir başrol vardıryokmu aşk olsun bende ben başrolüm sanıyordum ya
Espri mi yaptın susta oku :ssAma ben twitter degilim
Tamam okuyorum hadi oyalama beniHer bölüm başrol değişebilir o yüzden bu da bizim dizimizin farkı @Aserat gibi acemi senaristler anlamaz böyle şeylerden onlarda hep net bir başrol vardır
Espri mi yaptın susta oku :ss
Saftirik suratını gördünüz elbette öğreneceksinizBölüm genel olarak güzel olmus bodrumda ki kisiye de sonunda baya yaklasmisiz yeni bölümde kim oldugunu ögreniriz herhalde @denizz19
Belli olmaz senin isin ordan da ögrenmeden cikarirsin biziSaftirik suratını gördünüz elbette öğreneceksiniz
Yüzüne kömür sürmüşümdür belki onun göremezsinizBelli olmaz senin isin ordan da ögrenmeden cikarirsin bizi
Yikariz o zaman yüzünü ben oraya kadar girdiysem onun kim oldugunu ögrenmeden cikmamYüzüne kömür sürmüşümdür belki onun göremezsiniz