Tamam daha fazla olsun isteValla tanıtmak için ekstra çabaya girmeme gerek yok benim adım yetiyor.![]()
Tamam daha fazla olsun isteValla tanıtmak için ekstra çabaya girmeme gerek yok benim adım yetiyor.![]()
Kendi dizimi yapmam ama izlediklerimi yaparımTamam daha fazla olsun istehem Yildizlar Yarisiyor'u da almissin orda reklamini yapar durursun artik simdiden baslamissin zaten reklamlara Hangimiz Sevmedik'in reklamini yapmissin ilk haftadan
![]()
Asil kendi dizini yapman lazim izledigin diziler kendi reklamlarini yapar zatenKendi dizimi yapmam ama izlediklerimi yaparım![]()
Dizimin reklama ihtiyacı yok zaten yeteri kadar sevenimiz varAsil kendi dizini yapman lazim izledigin diziler kendi reklamlarini yapar zaten![]()
Benim diziminde reklamini yap o zamanDizimin reklama ihtiyacı yok zaten yeteri kadar sevenimiz varHer hafta bir dizinin reklamını yapacağım izlemesem de
![]()
Onuda yaparsin aslinda ama o bitti ben devam edenlerden bir reklam istiyorumUçurum mu![]()
Mesela?Onuda yaparsin aslinda ama o bitti ben devam edenlerden bir reklam istiyorum![]()
Melun Atv yüzünden hic tekrar koymuyorlar kiRengarenk geçen hafta kötü çökmüştü![]()
Sen seversin Ateveyi yaMelun Atv yüzünden hic tekrar koymuyorlar ki![]()
Niye sevecek misimSen seversin Ateveyi ya![]()
Uçurum da orda bi de Tayyip amcanın özel kanalı yaNiye sevecek misimyani severimde her kanali ayni severim pek farklari yok
![]()
Evet ucurum güzel bir arti ama tarafli haber yapan kanallari hic sevmem ve haberlerini de pek izlemem o yüzden atv fox ve kanal d nin haberlerinden nefret ederim ama diger konularda her kanali severimUçurum da orda bi de Tayyip amcanın özel kanalı ya![]()
İyi bari kafan çalışıyor diğerlerine benzemiyonEvet ucurum güzel bir arti ama tarafli haber yapan kanallari hic sevmem ve haberlerini de pek izlemem o yüzden atv fox ve kanal d nin haberlerinden nefret ederim ama diger konularda her kanali severim![]()
Farkimiz tarzimiz kankaİyi bari kafan çalışıyor diğerlerine benzemiyon![]()