Kanal D Bodrum Masalı - Dizi Yorumları

Güzel gidiyor zaten her karakteri tanıdık ve en sevdiğim karakter şuan için Faryalı :D
Al bir garip isim daha, dur tahmin edeyim Timuçin Esen mi bu adam? :D (Kafadan attım valla, Faryalı şöyle büyük birine verilir herhalde? )

Biraz baktım da pek sürükleyici değil dizi, zirvede başlayacağını düşünmüyorum. Kırgın Çiçekler gibi etkileyici bir ilk bölüm olması gerekiyor çünkü oyuncuların bir albenisi yok, tanılmış isimler değil. Zamanla, bol tekrarla ilgi görebilir.

Biraz baktım da pek sürükleyici değil dizi, zirvede başlayacağını düşünmüyorum. Kırgın Çiçekler gibi etkileyici bir ilk bölüm olması gerekiyor çünkü oyuncuların bir albenisi yok, tanılmış isimler değil. Zamanla, bol tekrarla ilgi görebilir.
Karakter tanıtımı daha ağırlıklı şuan o sebeple ben de biraz sıkılsam da bu dizide iş var bence 2.bölüm açılacak gibi. :)

daha bitmedi ama cok begendim

alperen cok iyi diger oyuncularda loyle
muzik,mekanlar cok iyi !

Basbaya kaliteli olmuş dizi. Yönetmen duyguyu iyi geçiriyor, hatta bu bölümde bile harika bir sahne çıkarmış. Böyle devam eder inşallah, Timuçin Esen her zamanki gibi doğal oyunculuğuyla parlamış, gençler de beklediğimden iyi :)

Karakter tanıtımı daha ağırlıklı şuan o sebeple ben de biraz sıkılsam da bu dizide iş var bence 2.bölüm açılacak gibi. :)
TNS maalesef ki bizim gibi sabırlı değil, 2. bölüm de bu tempoyla giderse işi zor. Ama umarım tutar, Şevval Sam'ı çok severim. Keza Timuçin'i de, Gönül Yarası filmindeki performansı harikaydı.

TNS maalesef ki bizim gibi sabırlı değil, 2. bölüm de bu tempoyla giderse işi zor. Ama umarım tutar, Şevval Sam'ı çok severim. Keza Timuçin'i de, Gönül Yarası filmindeki performansı harikaydı.
Ben o kadar kötü başlayacağını sanmıyorum ya Totalde 3,5 AB grubunda 3,65 civarı başlar gibi. 2.bölümde kaderini belirler. :)