Al bir garip isim daha, dur tahmin edeyim Timuçin Esen mi bu adam? (Kafadan attım valla, Faryalı şöyle büyük birine verilir herhalde? )Güzel gidiyor zaten her karakteri tanıdık ve en sevdiğim karakter şuan için Faryalı
Al bir garip isim daha, dur tahmin edeyim Timuçin Esen mi bu adam? (Kafadan attım valla, Faryalı şöyle büyük birine verilir herhalde? )Güzel gidiyor zaten her karakteri tanıdık ve en sevdiğim karakter şuan için Faryalı
Yani başka ismi vardır illa ki ama Faryalı lakabı zaarAl bir garip isim daha, dur tahmin edeyim Timuçin Esen mi bu adam? (Kafadan attım valla, Faryalı şöyle büyük birine verilir herhalde? )
@Çiğdem- le @Forumdash da etkilenmezse izlerim diziyi , kalitelidirŞu ana kadar çok etkilemedi hikayesi ama bakalım.
Karakter tanıtımları var ağırlıklı o sebeple normaldir haftaya açılır.@Çiğdem- le @Forumdash da etkilenmezse izlerim diziyi , kalitelidir
Karakter tanıtımı daha ağırlıklı şuan o sebeple ben de biraz sıkılsam da bu dizide iş var bence 2.bölüm açılacak gibi.Biraz baktım da pek sürükleyici değil dizi, zirvede başlayacağını düşünmüyorum. Kırgın Çiçekler gibi etkileyici bir ilk bölüm olması gerekiyor çünkü oyuncuların bir albenisi yok, tanılmış isimler değil. Zamanla, bol tekrarla ilgi görebilir.
TNS maalesef ki bizim gibi sabırlı değil, 2. bölüm de bu tempoyla giderse işi zor. Ama umarım tutar, Şevval Sam'ı çok severim. Keza Timuçin'i de, Gönül Yarası filmindeki performansı harikaydı.Karakter tanıtımı daha ağırlıklı şuan o sebeple ben de biraz sıkılsam da bu dizide iş var bence 2.bölüm açılacak gibi.
Ben o kadar kötü başlayacağını sanmıyorum ya Totalde 3,5 AB grubunda 3,65 civarı başlar gibi. 2.bölümde kaderini belirler.TNS maalesef ki bizim gibi sabırlı değil, 2. bölüm de bu tempoyla giderse işi zor. Ama umarım tutar, Şevval Sam'ı çok severim. Keza Timuçin'i de, Gönül Yarası filmindeki performansı harikaydı.
Çünkü ben de izliyorum İlk yarım saatini izledim işim vardı şimdi tekrarına bakıcam Ergen castlar iyi (Hilmicik hariç)
Tekrarına ben de buradayım, @eskici de hazır. Bekleriz yoruma.Çünkü ben de izliyorum İlk yarım saatini izledim işim vardı şimdi tekrarına bakıcam Ergen castlar iyi (Hilmicik hariç)
Hikayede etkilenecek ne var beee Başröl ergen oğlanın dramını izle yeter Dizinin en göze batan karakteri (yarım saatlik izlemeyle söylüyorum)@Çiğdem- le @Forumdash da etkilenmezse izlerim diziyi , kalitelidir
senin gözün kalmıştır kesinHikayede etkilenecek ne var beee Başröl ergen oğlanın dramını izle yeter Dizinin en göze batan karakteri (yarım saatlik izlemeyle söylüyorum)
Fragmanları bile ilgimi çekmiyordu. Kanal d haber izlerken kanal değiştirmedim öyle açık kaldı İlk yarım saat güzeldi. Sonra bozduysa hiç gözüm filan kalmaz Hilmini izle başlıyordizide dizide