Fav10 Sanal Survivor 6. Sezon 11. Hafta Elemesi

Kim Kalsın? (Tüm yarışmacılar oy kullanabilir)

• MayısKralı

Oy: 4 33.3%
  • Harunnn60

Oy: 8 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
45,924
Puanı
1,061
FİNAL PUANLARI:
@Polat Şaşmaz 10 Puan
@legolas9900 4 Puan
@batuhankaralar 3 Puan
@MasacRE- 2 Puan
@FurkanTB 1 Puan

Bilindiği üzere artık takımlar birleşti. Artık elemeye son iki kişi kalacak ve oylama 'Kim Kalsın' şeklinde olacak. Oylamaya herkes katılabilecek.

Tüm sıralama:
1.Polat Şaşmaz1,120.50
2.legolas99001,027.40
3.batuhankaralar860.20
4.MasacRE-843.10
5.FurkanTB824.80
6.DarkLeqenD717.20
7.Çiğdem-707.80
8.Since2011595.20
9.Yiğitt554.60
10.denizz19509
11.MayısKralı440.10
12.Harunnn60 0

Planlarımız işe yaradı, kurtardık bu haftayı da hayırlısıyla. :A

Kız konuyu okusaydın, ''Kim Kalsın'' şeklinde olacak. :A
Sen Harun'a git demiş oldun böylece @Harunnn60 :F
aa unuttum ben onu ayoll @Harunnn60 bile mayıs kralı kalsın demiş :F şunu değiştir yiğit benim oyum harun kalsın oluck harunda kendisi kalsın ister herhalde :F

Geçen hafta değiştirme izni vermemiştim o da elenen belli olduğu içindi. :A Bu hafta yine şanslısınız hadi. :A
kazanan takımdan eleme olacak , final puanları eksilmeden her hafta kullanılıcak , anket kim kalsın şeklinde olacak ayy yeter vlla @OzaN ın sunduğu hiçbirşeyde artık yokum @MayısKralı nada geçende demiştim bu ikisini kara kaplı defterime ekledim bunların sunduğu birşeyi görürseniz kaçın gidin ayoll :A :A :A

kazanan takımdan eleme olacak , final puanları eksilmeden her hafta kullanılıcak , anket kim kalsın şeklinde olacak ayy yeter vlla @OzaN ın sunduğu hiçbirşeyde artık yokum @MayısKralı nada geçende demiştim bu ikisini kara kaplı defterime ekledim bunların sunduğu birşeyi görürseniz kaçın gidin ayoll :A :A :A
Bence Ozan bizim Acunu sevmemizi istiyor.(b) Hatta acunun bir planı bile olabilir bu. Dışarıdan destekli yani. :A :A

Aman sen de hiç bir şey beğenmiyorsun, ben de emir kuluyum herhalde. :A

Konuyu okusaydın hiç böyle bir zorluk yaşamazdın, boşuna konu hazırlamıyorum herhalde. Okuyaydın. :A