haber olsa açardım zatenUydurma haberdir.![]()
Gökçe Bahadır'ın adını Evlat Kokusu için duymadım değil.haber olsa açardım zatenoya doğanın yazdığını baz alırsak ece uslu ceptedir zaten
bence özlem yıılmaz ya da gökçe bahadırdan birini getirip timurcuğum bizi mutlu edecek
![]()
gökçe bahadır kabul etmediyse o dizi kötüdür (tabi rol küçük değilse)Gökçe Bahadır'ın adını Evlat Kokusu için duymadım değil.(Vatan Haini'nden teklif gelmiş pavyon şarkıcısı için, kabul etmemiş. Keşke etseydi, Kayıp Şehir'de o karakterdeydi harika olurdu.
)
Rolü klasik yani öyle abartılacak bir rolde değildi ondandır belki.gökçe bahadır kabul etmediyse o dizi kötüdür (tabi rol küçük değilse)![]()
sen ne anlarsın diziden melunRolü klasik yani öyle abartılacak bir rolde değildi ondandır belki.
Gökçe'nin son dizisini de biliyoruz, güzel değildi hiç![]()
Resimleri neden o röp.ten almadınçeviri için 65 lik italyan Cely teyzeye teşekkür ederim parlaklar üzerinde bir @Çiğdem- bir @Yiğitt bir @vadikızı azminde çalışıyor kadın helal olsun@Forumdash @eskici @cookies @Harunnn60 @MayısKralı
dergi üyelikli çalışıyormuş nette yokResimleri neden o röp.ten almadın![]()
DŞ konusuna gel çabuk, birazdan başlıyoruz.dergi üyelikli çalışıyormuş nette yok![]()
düşünmem lazımDŞ konusuna gel çabuk, birazdan başlıyoruz.![]()
Kaç puan aldığını merak etmiyor musun, neresini düşüneceksin?düşünmem lazım![]()
bizim forum totaldir @denizz19 ondan başarılı oluyor yarışmalarda o yüzden avrupa yakası başarılı oklmaz gibiA:Kaç puan aldığını merak etmiyor musun, neresini düşüneceksin?![]()
Takip et ve gör bence.bizim forum totaldir @denizz19 ondan başarılı oluyor yarışmalarda o yüzden avrupa yakası başarılı oklmaz gibiA:
Kadına desene üye olsundergi üyelikli çalışıyormuş nette yok![]()
bizim forum totaldir @denizz19 ondan başarılı oluyor yarışmalarda o yüzden avrupa yakası başarılı oklmaz gibiA:
Arkanda ben varım laaanTakip et ve gör bence.![]()
bu kadarını buldum fan sayfasındaKadına desene üye olsunyada duyuru yapsın
![]()