Aman fotoda bişey yokmuş
Aman fotoda bişey yokmuş
faceden baktım serkan çayoğlu italya sayfası 90 bin olmuşAman fotoda bişey yokmuşHani bunların %50 öyle böyleydi
neden memesini açtırmamişlar
sen bile haberde kullanmışsın memelisinden
![]()
Şu sosyal birekırs mıdır nedir o s,teden bak kaçı kadın kaçı erkekfaceden baktım serkan çayoğlu italya sayfası 90 bin olmuşresmi sayfasını da 56 bin italyan beğenmiş özge gürel daha 7-8 binlerde dediğimin arkasındayım hala
![]()
o kadarı yazmıyor senelik 3200 dolar da veremem kaçı kadın kaçı erkek diyebakmak içinŞu sosyal birekırs mıdır nedir o s,teden bak kaçı kadın kaçı erkek![]()
Bazı kaynaklar ise @xemrexxx'in sahnesinin beklendiğini ve zamanında göndermemesi durumunda -10 alacağını açıklamış.@ozgur2113 ün sedefiyle kanbolat görkem arslan vatan haini kadrosuna katılmış diyolla @Tzira @-potterhead-
cansu dere de vahide perçinin üvey kızını oynayacakmış başka bir dizide @Forumdash @batuhankaralar kaçırdınız kızı elinizden.ss @cookies @Çiğdem- @Yiğitt @eskici @Aserat
8e ka değil miBazı kaynaklar ise @xemrexxx'in sahnesinin beklendiğini ve zamanında göndermemesi durumunda -10 alacağını açıklamış.![]()
Evet, gördüğün gibi sürenin bitmesine çok az kaldı.8e ka değil mi![]()
Ben demiştim size sedef kanal d dizisinde diye😛 Cansu şey rolünde evden kaçan kız rölünde mi olucak şmdi?@ozgur2113 ün sedefiyle kanbolat görkem arslan vatan haini kadrosuna katılmış diyolla @Tzira @-potterhead-
cansu dere de vahide perçinin üvey kızını oynayacakmış başka bir dizide @Forumdash @batuhankaralar kaçırdınız kızı elinizden.ss @cookies @Çiğdem- @Yiğitt @eskici @Aserat
ne bileyim la orjinalini izlemedimBen demiştim size sedef kanal d dizisinde diye😛 Cansu şey rolünde evden kaçan kız rölünde mi olucak şmdi?Vahidenin dizisi kötü anne rölünde olduguna göre, aklıma başka rol gelmedi
![]()
Ben de izlemedim uydurdumne bileyim la orjinalini izlemedimsedef bergüyle haliti batırmasa bari
![]()
Bazı kaynaklar ise @xemrexxx'in sahnesinin beklendiğini ve zamanında göndermemesi durumunda -10 alacağını açıklamış.![]()
Ben demiştim size sedef kanal d dizisinde diye😛 Cansu şey rolünde evden kaçan kız rölünde mi olucak şmdi?Vahidenin dizisi kötü anne rölünde olduguna göre, aklıma başka rol gelmedi
![]()
@batuhankaralar ısrarla meryemi eşkiyada oynatmaya çalısıyor bukadar meryem fanı olduğunu bilmiyordummeryoşum gelen film ve dizi tekliflerine kasım ayında cevap verecekmiş arada geçecek sürede de markasını tanıtmak için dubai ve moskovaya gidecekmişgitsin putin amcayla görüşsün bir neticede tayyip amcadan daha ünlü biri sultanım putin üstünde de daha etkili olur
@eskici @cookies @Çiğdem- @Harunnn60
BU arada @batuhankaralar sizin şirket çökmüş iyice kaptırmışınız tamamen
Ekli dosyayı görüntüle 51405
sultanıma fan olmayan mı var anca senin gibi içi pis çikinella kıskanç kızlar sevmez@batuhankaralar ısrarla meryemi eşkiyada oynatmaya çalısıyor bukadar meryem fanı olduğunu bilmiyordum.A
![]()
Derken?bu başarılar @Aserat ve @Forumdash ı çatlatırken @Yiğitt in kanalın hatalarını göz önüne seriyor@Harunnn60 @Çiğdem- @ozgur2113 @cookies @vadikızı @eskici
Kim yazmiş o yazıyı? Sinema filmiyle kandırmışlar kızımeryoşum gelen film ve dizi tekliflerine kasım ayında cevap verecekmiş arada geçecek sürede de markasını tanıtmak için dubai ve moskovaya gidecekmişgitsin putin amcayla görüşsün bir neticede tayyip amcadan daha ünlü biri sultanım putin üstünde de daha etkili olur
@eskici @cookies @Çiğdem- @Harunnn60
BU arada @batuhankaralar sizin şirket çökmüş iyice kaptırmışınız tamamen
Ekli dosyayı görüntüle 51405
Ha tweetmiş, ben de diyorum bu resimde ne demek istiyor.bu başarılar @Aserat ve @Forumdash ı çatlatırken @Yiğitt in kanalın hatalarını göz önüne seriyor@Harunnn60 @Çiğdem- @ozgur2113 @cookies @vadikızı @eskici
ne bileyim kim yazmışKim yazmiş o yazıyı? Sinema filmiyle kandırmışlar kızı![]()
çiğdemle harun b12 ye başladı sen de başlaHa tweetmiş, ben de diyorum bu resimde ne demek istiyor.
Farkı Kanal D'm.![]()
Benim B12'im yüksek, düşerse ilaca başlarım tabi niye başlamıyım.ne bileyim kim yazmışneyse ben serenayla engini görmek istiyim zati
çiğdemle harun b12 ye başladı sen de başla![]()