En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aman fotoda bişey yokmuş:F Hani bunların %50 öyle böyleydi:F neden memesini açtırmamişlar:F sen bile haberde kullanmışsın memelisinden :F
faceden baktım serkan çayoğlu italya sayfası 90 bin olmuş :F resmi sayfasını da 56 bin italyan beğenmiş özge gürel daha 7-8 binlerde dediğimin arkasındayım hala :F

@ozgur2113 ün sedefiyle kanbolat görkem arslan vatan haini kadrosuna katılmış diyolla @Tzira @-potterhead-
cansu dere de vahide perçinin üvey kızını oynayacakmış başka bir dizide @Forumdash @batuhankaralar kaçırdınız kızı elinizden.ss @cookies @Çiğdem- @Yiğitt @eskici @Aserat
Ben demiştim size sedef kanal d dizisinde diye😛 Cansu şey rolünde evden kaçan kız rölünde mi olucak şmdi?:A Vahidenin dizisi kötü anne rölünde olduguna göre, aklıma başka rol gelmedi(b)

Bazı kaynaklar ise @xemrexxx'in sahnesinin beklendiğini ve zamanında göndermemesi durumunda -10 alacağını açıklamış. :A

Ben demiştim size sedef kanal d dizisinde diye😛 Cansu şey rolünde evden kaçan kız rölünde mi olucak şmdi?:A Vahidenin dizisi kötü anne rölünde olduguna göre, aklıma başka rol gelmedi(b)

meryoşum gelen film ve dizi tekliflerine kasım ayında cevap verecekmiş arada geçecek sürede de markasını tanıtmak için dubai ve moskovaya gidecekmiş :D gitsin putin amcayla görüşsün bir neticede tayyip amcadan daha ünlü biri sultanım putin üstünde de daha etkili olur:A @eskici @cookies @Çiğdem- @Harunnn60

BU arada @batuhankaralar sizin şirket çökmüş iyice kaptırmışınız tamamen:A
CpknHLvWEAA85kL.jpg

meryoşum gelen film ve dizi tekliflerine kasım ayında cevap verecekmiş arada geçecek sürede de markasını tanıtmak için dubai ve moskovaya gidecekmiş :D gitsin putin amcayla görüşsün bir neticede tayyip amcadan daha ünlü biri sultanım putin üstünde de daha etkili olur:A @eskici @cookies @Çiğdem- @Harunnn60

Ekli dosyayı görüntüle 51405
@batuhankaralar ısrarla meryemi eşkiyada oynatmaya çalısıyor bukadar meryem fanı olduğunu bilmiyordum :A .A :A

Ekli dosyayı görüntüle 51405
Kim yazmiş o yazıyı? Sinema filmiyle kandırmışlar kızı:A