En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ne bileyim kim yazmış :F neyse ben serenayla engini görmek istiyim zati :A

çiğdemle harun b12 ye başladı sen de başla:A
Aman senin gibi sıradan kullanıcı yazdıysa umrum değil. Dediğim gibi filmle kandırılmış eğer gerçekse. Sonuçta şöhret olan herkes hep bir film çekmek ister:A

o gençlik dizisi ay yapımınki drama :F
serana van der woodsen gibi iki orasını burasını açar dediler onu da yapamadı sinem ardası izin vermemişti :F
Neee medcezir dram mıydı:F Oyyy cnm ne kadar duygusalsın sen öyle çağatayın göz yaşlarına dayanamayıp ağlıyormuydun?:F Drammiş:F Yahu medcezir the oc'nin uyarlaması değilmiydi? The oc gençlik dizisi değilmiydi? The oc de gg de cw da yayınlanmıyormuydu türü gereği :F

Neee medcezir dram mıydı:F Oyyy cnm ne kadar duygusalsın sen öyle çağatayın göz yaşlarına dayanamayıp ağlıyormuydun?:F Drammiş:F Yahu medcezir the oc'nin uyarlaması değilmiydi? The oc gençlik dizisi değilmiydi? The oc de gg de cw da yayınlanmıyormuydu türü gereği :F
la ben sinemin analar danalar dizisini diyorum drama diye sinemden serenaya ne ara atladın :F

neyse efendim geçen hafta timoşun doğum günüydeydik bu fotoyla mutat yıldırımın bu sene tims ile çalışacağı doğrulandı :A inşallah resimdeki diğer ünlü nursuzla başrol olur da birlikte batarlar:A @MelankoliK @Bully @Harunnn60 @Forumdash @Çiğdem- @cookies @vadikızı @eskici @MayısKralı @Yiğitt
CpgYqKfWYAAB7-3.jpg

burakta napıyormus en arkada kedi gibi şimdi gördüm :F :F :F
fahriye kızların arasına karışma demiştir:F

neyse bu arada siyah beyazın senaryosu 9.kez değişmiş galiba kıvanç meryoşumla yarışmak istiyor bu arada senaryoda kararı kıvanç veriyor uçankuşun haberine göre tubanın gücü yok :A @Yiğitt @Forumdash

neyse bu arada siyah beyazın senaryosu 9.kez değişmiş galiba kıvanç meryoşumla yarışmak istiyor bu arada senaryoda kararı kıvanç veriyor uçankuşun haberine göre tubanın gücü yok :A @Yiğitt @Forumdash
Böyle çok değişimli diziler tutmuyor, üstelemesinler bence. :A

şu en son yayınlanan senaryo tam bir faciaydı forumda haberi yapılmış o değişilmiştir umarım bencede :F