15 dk yi gecmezse sorun yokAynen ne güzel
Bir saat reklam sürer şimdi
15 dk yi gecmezse sorun yokAynen ne güzel
Bir saat reklam sürer şimdi
tavuk vardı gibi geldi bana senin kadarda incelemedim pilavı gerçiBiz de uzayda yaşamıyoruz herhalde.
Oluyor da dediğin gibi ''tavuklu'' oluyor, sadece pilav dağıtıldığını ilk kez görüyorum dedim işte.![]()
@Yiğitt acikmis galiba gözü pilavdan baska bir sey görmüyor su andatavuk vardı gibi geldi bana senin kadarda incelemedim pilavı gerçi![]()
![]()
![]()
Hiç sorma, öğlen iki gibi dışarda yedim eve gelince de üşendim falan. Gittim şimdi dişlerimi fırçaladım, daha da bir şey yemem.@Yiğitt acikmis galiba gözü pilavdan baska bir sey görmüyor su anda![]()
@Yiğitt acikmis galiba gözü pilavdan baska bir sey görmüyor su anda![]()
benimde canım tavuklu pilav çekti şimdi yaa yarın akşam yapayım bariHiç sorma, öğlen iki gibi dışarda yedim eve gelince de üşendim falan. Gittim şimdi dişlerimi fırçaladım, daha da bir şey yemem.![]()
Ay ac ac bir gece gecer mi ye bir seyler sonra tekrar fircalarsin dislerini ben sana bir dürüm ismarliyimHiç sorma, öğlen iki gibi dışarda yedim eve gelince de üşendim falan. Gittim şimdi dişlerimi fırçaladım, daha da bir şey yemem.![]()
Yarin beklenir mi ya simdi yapbenimde canım tavuklu pilav çekti şimdi yaa yarın akşam yapayım bari![]()
![]()
![]()
Fırçalamaya üşeniyorum zaten, hiç uğraşamam.Ay ac ac bir gece gecer mi ye bir seyler sonra tekrar fircalarsin dislerini ben sana bir dürüm ismarliyim![]()
Sen bilirsin bizde teklif var israr yokFırçalamaya üşeniyorum zaten, hiç uğraşamam.Eyvallah
Mert, olaydan fırsat ederek Ece'yle dans ediyor.@Çiğdem-
Kerem, Cansu'nun gerçek kimliğini istemeden ortaya dökecek gibi.Sen bilirsin bizde teklif var israr yokaynen danslari cok iyiydi
![]()
Ay ac ac bir gece gecer mi ye bir seyler sonra tekrar fircalarsin dislerini ben sana bir dürüm ismarliyim
Yarin beklenir mi ya simdi yapbu arada benimde baya canim cekti bende bir seyler yiyim bari
![]()
Evet onlarda ayri bir olay zatenKerem, Cansu'nun gerçek kimliğini istemeden ortaya dökecek gibi.Bakalım neler olacak?
![]()
Dogru diyorsun ama arada bazi kacamaklar yapmak lazima
aa olmaz 22:00'dan sonra kesinlikle yemek yemiyorum akşamlarımeyv, salata falan atıştırırım
![]()
![]()
![]()
aaa şu keremle cansunun fotosu çekilirken gelirim müziği çaldı kesin başlarına bela olacak o resimEvet onlarda ayri bir olay zaten
Dogru diyorsun ama arada bazi kacamaklar yapmak lazim![]()
Yarın falan nete düşer o şarkı dizideki haliyle, bol bol dinleriz. Etiketlerim seni de.Bayıldım tek kelimeyle kimin söyledığini bulursan bana da söyle
Ortalık karışacak daha.aaa şu keremle cansunun fotosu çekilirken gelirim müziği çaldı kesin başlarına bela olacak o resim![]()
Sezen'den daha güzel söylüyor bence, benim çok daha hoşuma gitti bu ses. Çok asil.Siradan birisi iste ama güzel söylüyor bende begendim ama Sezen'de cok güzel söylüyor nasil begenmezsin![]()
Tamam teşekkür ederimYarın falan nete düşer o şarkı dizideki haliyle, bol bol dinleriz. Etiketlerim seni de.
Ortalık karışacak daha.
Sezen'den daha güzel söylüyor bence, benim çok daha hoşuma gitti bu ses. Çok asil.![]()
Olaylar bitmez burdaaaa şu keremle cansunun fotosu çekilirken gelirim müziği çaldı kesin başlarına bela olacak o resim![]()
Yarın falan nete düşer o şarkı dizideki haliyle, bol bol dinleriz. Etiketlerim seni de.
Ortalık karışacak daha.
Sezen'den daha güzel söylüyor bence, benim çok daha hoşuma gitti bu ses. Çok asil.![]()
Ay sen ne anlarsin sestenYarın falan nete düşer o şarkı dizideki haliyle, bol bol dinleriz. Etiketlerim seni de.
Ortalık karışacak daha.