En başından beri ben de erkek diyorum.Erkek olucak kiz degil yaniliyonuz
Çok komik ya, beni çok güldürüyor.Filize çok gıcık oluyorum çok itici.sss
Benide ama çok iticiÇok komik ya, beni çok güldürüyor.
İyi ki dizide, en renkli isimlerden biri.
Ben dedim sana tam o kısımda bitecek diye.Al iste reklamin tam sirasiydi.sss
Belliydi zaten fragmani cok merak ediyorum esas kazanan her istedigini yaptircakBen dedim sana tam o kısımda bitecek diye.
Bir komedi de orada başlayacak, garanti Onur kazanacak ve Lale'ye istediğini yaptıracak. (Adım gibi eminim erkek. )Belliydi zaten fragmani cok merak ediyorum esas kazanan her istedigini yaptircak
Haftaya fulll Lale Onur sahneleri olur erkek zatenBir komedi de orada başlayacak, garanti Onur kazanacak ve Lale'ye istediğini yaptıracak. (Adım gibi eminim erkek. )
Arkadaşım benim sinirimi bozma, izlemediğin yapımlar hakkında post kasmak için her yerde mesaj yazıyorsun. Şu yorumuna bile bakarak izlemediğin ortada. Her şeye 'çok iyi, süperdi' laflarını kullanıyorsun. Üstte de bizim yorumlarımıza benzer yorumlar yazdın. Burası kimsenin post kasma yeri değil, her dizi yorumunda aynı şeyi yapıyorsun.Bölüm bombaydı çok iyiydi ama burada bitemez ki haftaya izleyemem seviyor sevmiyor var fragmanı bekliyorum
Samet ve Nergis çok iyiylerdi
Hep sıkarlardı ama bu sefer çok iyilerdi Filiz in olayına çok güldüm çok iyiydi baya olaydı.
Pelinsu yoktu daha güzeldi oh iyi oldu
Onur ve lale de çook iyiydi ve kurtuluş ve şahane muhazammdı bu bölüm
Söyledi mi?Bebek erkek demistik