Gider ayak Sawyer'a kısmet olduBir kez daha yazmış olayım Ana Lucia candır. Dizideki en sevdiğim karakterlerdendi. (İlk 5-10 falan anca tabii. ) Az zamanda çok iz bıraktı.
Gider ayak Sawyer'a kısmet olduBir kez daha yazmış olayım Ana Lucia candır. Dizideki en sevdiğim karakterlerdendi. (İlk 5-10 falan anca tabii. ) Az zamanda çok iz bıraktı.
3.sezon 9.bölüm
Bizimle beraber yürüyor ama bizden değil.
Bölüm yorumlarını ara ara yazıyorum ama hikaye o kadar hararetli bir hal aldı ki ne yazacağımı bilemiyorum.
Desmond'un hikayesi çok iyiydi öncelikle onu söyleyebilirim. Charlie'ye bir önceki bölüm sen de öleceksin demesi höh dedirtti. Gerçi ilk bölümlerdeki sevimli Charlie profili tamamen değiştirildiği için pek sevmiyorum şu andaki karakterini ölürse de sanırım üzülmem. Her şey çok iyi güzel işleniyor da iki bölümdür Koreli çiftimiz görünmüyor ada görüntülerinde yoklar yani nereye kayboluyor bunlar keza zenci kadın ve kocası da yok Biri bana bunu açıklasın lütfen @OzaN @Tolstoyevski (özelden )
Ben, ameliyat oldu ama enfeksiyon kaptı. Kate ve Sawyer tekne ile kaçtılar kendi adalarına Juliet kendi adamlarından birini vurdu ve idamına karar verileceği sırada Jack'in teklifiyle engellenmiş oldu. Isabel, Desmond ile konuşan yüzükçü kadındı şimdi burada bu görevde sahi ne oluyor bu adada her şey birbirine girdi
Yok ben de şikayetçi değilim zaten ama görüntü olarak görünmesini isterim mesela. Ada'nın bütünü görünüyor herkes orada ama onlar yokÇok karakter ve çok konu olduğu için arada öyle olması normal tabi, bir bölüme hangi birini sığdırsınlar. Ve Lost'un en sevdiğim özelliği de buydu zaten, bir bölüme 50 tane konu ve karakteri sığdırmak yerine roman gibi her bölümde farklı karakter ve o karakterin konusu işleniyordu, bağlantılı olarak da diğer karakter ve konular hakkında ipucu veriliyordu. Hepsini bir bölüme sığdıran bir tane dizi vardı Sense 8 diye, berbat bir teknik olduğu için nefret etmiştim. O yüzden en iyisi Lost işi.
Bölüm başına ücret anlaşması yapmışlardır, göründükleri bölüm kadar kazanıyorlardır.Yok ben de şikayetçi değilim zaten ama görüntü olarak görünmesini isterim mesela. Ada'nın bütünü görünüyor herkes orada ama onlar yok
Dizide şuan en sevdiğim isim JackBölüm başına ücret anlaşması yapmışlardır, göründükleri bölüm kadar kazanıyorlardır.
Valla dedim Türk dizileri baydı artık değişik bir uygulamaya geçeyim. Bana Ozan Tolstoyevski ve bir iki kişi daha Lostu önerdi bende başladım. Şuan 3.sezon 11.bölümdeyimKuzenimin hdd'sinde tüm sezonları varmış 3. sezona kadar izledim (3x7) bayağı sürükleyici bir dizi ama sürekli geriye dönüp hikayelerini anlatmalarına sinir oluyorum hep adada geçse daha iyi olurdu.
Beni en çok şaşırtan da çinli kadın oldu kadın baştan aşağı yalan gidip o kel adamla yatmış, ingilizce bildiğini saklamış. Hugo da bayağı ilginç bir karakter aslında tüm karakterler ayrı ayrı cins. Sevdim hepsini.
@denizz19 sonunda ortak bir dizimiz oldu, sen nasıl bulaştın Lost'a?
Kuzenimin hdd'sinde tüm sezonları varmış 3. sezona kadar izledim (3x7) bayağı sürükleyici bir dizi ama sürekli geriye dönüp hikayelerini anlatmalarına sinir oluyorum hep adada geçse daha iyi olurdu.
Beni en çok şaşırtan da çinli kadın oldu kadın baştan aşağı yalan gidip o kel adamla yatmış, ingilizce bildiğini saklamış. Hugo da bayağı ilginç bir karakter aslında tüm karakterler ayrı ayrı cins. Sevdim hepsini.
@denizz19 sonunda ortak bir dizimiz oldu, sen nasıl bulaştın Lost'a?
nerede o eski totallerValla dedim Türk dizileri baydı artık değişik bir uygulamaya geçeyim. Bana Ozan Tolstoyevski ve bir iki kişi daha Lostu önerdi bende başladım. Şuan 3.sezon 11.bölümdeyim
O eski totallerden eser yok şimdinerede o eski totaller
İyi yapmışsın zaten bu yaz dizilerinin birkaçı haricinde iş yok, izlenecek gibi değiller. Olaylar çok karıştı yalnız bazen hiçbir şey anlamıyorum sana da oluyor mu o?Valla dedim Türk dizileri baydı artık değişik bir uygulamaya geçeyim. Bana Ozan Tolstoyevski ve bir iki kişi daha Lostu önerdi bende başladım. Şuan 3.sezon 11.bölümdeyim
Eskisi gibi total dizisi yok, bizimle alakalı değil.nerede o eski totaller
neyse seni bulmuşken sana da diyim meryoşum resmi facebook ve twitter hesaplarından bnm videomu paylaştı 2 gün önce bu aralar çok mutluyumİyi yapmışsın zaten bu yaz dizilerinin birkaçı haricinde iş yok, izlenecek gibi değiller. Olaylar çok karıştı yalnız bazen hiçbir şey anlamıyorum sana da oluyor mu o?
Eskisi gibi total dizisi yok, bizimle alakalı değil.
Aynen karman çorman oluyor ama olaylar birbiriyle o kadar bağlantılı ki o çorba haller çabuk düzeliyor kafamda. Sonra bir bakıyorsun yeni bir olay çıkıyo Aynen total dizi var da biz mi izlemiyoruz en iyisi şuan yaz dizilerinden Hangimiz Sevmedik onu da izleyemiyoruzİyi yapmışsın zaten bu yaz dizilerinin birkaçı haricinde iş yok, izlenecek gibi değiller. Olaylar çok karıştı yalnız bazen hiçbir şey anlamıyorum sana da oluyor mu o?
Eskisi gibi total dizisi yok, bizimle alakalı değil.
Aynen karman çorman oluyor ama olaylar birbiriyle o kadar bağlantılı ki o çorba haller çabuk düzeliyor kafamda. Sonra bir bakıyorsun yeni bir olay çıkıyo Aynen total dizi var da biz mi izlemiyoruz en iyisi şuan yaz dizilerinden Hangimiz Sevmedik onu da izleyemiyoruz
Aman Allah'ım ne büyük bir başarı ağızım açık kaldıneyse seni bulmuşken sana da diyim meryoşum resmi facebook ve twitter hesaplarından bnm videomu paylaştı 2 gün önce bu aralar çok mutluyum
Evet hepsi birbiriyle rastlaşmış, dizinin sonunda akraba çıkmasınlar da. Üstte en sevdiğim karakter Jack demişsin o uyuz herifin nesini seviyorsun kottirik? Benim en sevdiğim Seyit ile o Çinli kadın, tam bizim Total karakterler gibi fettan karıAynen karman çorman oluyor ama olaylar birbiriyle o kadar bağlantılı ki o çorba haller çabuk düzeliyor kafamda. Sonra bir bakıyorsun yeni bir olay çıkıyo Aynen total dizi var da biz mi izlemiyoruz en iyisi şuan yaz dizilerinden Hangimiz Sevmedik onu da izleyemiyoruz
ay hoşt perran paylaşsaa burada zil takıp oynarsın gerçi o yaştan dolayı sosyal medya kullanmıyordurAman Allah'ım ne büyük bir başarı ağızım açık kaldı
Evet hepsi birbiriyle rastlaşmış, dizinin sonunda akraba çıkmasınlar da. Üstte en sevdiğim karakter Jack demişsin o uyuz herifin nesini seviyorsun kottirik? Benim en sevdiğim Seyit ile o Çinli kadın, tam bizim Total karakterler gibi fettan karı
Seyit mi Sayid o be Çinli karı dediğin Sun Jack iyidirAman Allah'ım ne büyük bir başarı ağızım açık kaldı
Evet hepsi birbiriyle rastlaşmış, dizinin sonunda akraba çıkmasınlar da. Üstte en sevdiğim karakter Jack demişsin o uyuz herifin nesini seviyorsun kottirik? Benim en sevdiğim Seyit ile o Çinli kadın, tam bizim Total karakterler gibi fettan karı
Sayid'in bizdeki yazılışı Seyit zaten. Aman işim gücüm yok hepsinin ismini aklımda mı tutcamSeyit mi Sayid o be Çinli karı dediğin Sun Jack iyidir