Yayın akışında görünüyor, ama hala haber var. Belki yeni bölüm özetsiz başlar.@Yiğitt bu akşam yeni bölüm var mi?
Seninkilerin filmi ciktiYayın akışında görünüyor, ama hala haber var. Belki yeni bölüm özetsiz başlar.![]()
"Benimki" derken? Burak ve Fahriye mi benimkiymiş?Seninkilerin filmi cikti![]()
aaa tövbe estafurullah resim yokmu
YoncaEvcimi k in dibi düştü oğlanin memeleri görüncebilgiyi paylaşan sensin bee![]()
anlamadım ben de baya uzun bir reklam oldu herhalde 2 kuşak üst üste verdiler sonra galip derviş başladı ) total d reklamverene bağlamıl durumuDizinin bu bölümü kısa kesilmiş galiba. Reklamverenler ile sorun yaşandığı için 60-70 dakika yayınlandığı söyleniyor. Sen izlediysen biliyorsundur, tam olarak nasıl gerçekleşti? Bölümü nasıl yayınlamışlar?@xemrexxx
Zaten baktığımda 21.30 olmasına rağmen özet hala bitmemişti. Yani 21.30'da başlayıp önce 22.45'te, ardından 23.00'te bir reklam daha verip 23.15'te Galip'e mi geçtiler?anlamadım ben de baya uzun bir reklam oldu herhalde 2 kuşak üst üste verdiler sonra galip derviş başladı ) total d reklamverene bağlamıl durumu
ivet öyle olduZaten baktığımda 21.30 olmasına rağmen özet hala bitmemişti. Yani 21.30'da başlayıp önce 22.45'te, ardından 23.00'te bir reklam daha verip 23.15'te Galip'e mi geçtiler?
Aslında 60 dakika olması güzel, ama bölüm 120 dakikaysa reklam sorunu yüzünden yarısının kırpılması insanların alışık olduğu bir şey sayılmaz. Bir de bu durum böyle devam ederse Kanal D'nin bitirmesi lazım, bir dizi için en kötü şeydir reklam alamamak.ivet öyle oldu![]()
bence son olaylardan dolayı böyledir düzelirAslında 60 dakika olması güzel, ama bölüm 120 dakikaysa reklam sorunu yüzünden yarısının kırpılması insanların alışık olduğu bir şey sayılmaz. Bir de bu durum böyle devam ederse Kanal D'nin bitirmesi lazım, bir dizi için en kötü şeydir reklam alamamak.
O zaman tatlı intikamında böyle olması lazımdıbence son olaylardan dolayı böyledir düzelir![]()
Hayaller Yusuf Çim, hayatlar İlker Aksum