Yıldızlar Yarışıyor All-Star | 12.Hafta Sonuçları

Hangisi elensin? (Kıvanç Tatlıtuğ vs. Aslı Enver) (Sadece bu hafta oy kullananlar)

• Kıvanç Tatlıtuğ elensin.

• Aslı Enver elensin.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Aslı Envere ben takip edebilmek için oy kullandım yani durum 6-5 ama hızlı gideceğiz deseydin kabul etmezdim dedin buna üzüldüm gerçekten ben tüm hafta konularında belirttim sana bunu özeldende yazdım bugün oy isterken. :(
Kendi yarışman ile sana başarılar :)

Elenmem cok iyi oldu. Artık dışarıda rahatca gezerim. Oy kullan, sahne gönder diye mesaj atan olmaz artık.

Tüm yarışmacilara başarılar.
(Elendigim icin kızmadim. Kimse yanlış anlaması. Yarisma cok hızlı gidiyor. Benim tepkim bu. )

Elenmem cok iyi oldu. Artık dışarıda rahatca gezerim. Oy kullan, sahne gönder diye mesaj atan olmaz artık.

(Elendigim icin kızmadim. Kimse yanlış anlaması. Yarisma cok hızlı gidiyor. Benim tepkim bu. )
Oy gönder :A

@Harunnn60 laa niye olmamışı işaretliyon koca kafalı kırarım kafanı he atarlı genç :A

Yarışma hızlandırmaya girdi demiştim Harun, hızlı gittiğimin farkındayım anketi görmediğininde farkındayım 1 dakika için elemenin anlamsız olduğunu düşünüyorum seni online görünce oy kullanabilirsin sandım. O kadarda etiketledim yani.

Bu kadar tepkiyi, durum yapmayı falanda hak etmiyorum.

Yarışma hızlandırmaya girdi demiştim Harun, hızlı gittiğimin farkındayım anketi görmediğininde farkındayım 1 dakika için elemenin anlamsız olduğunu düşünüyorum seni online görünce oy kullanabilirsin sandım. O kadarda etiketledim yani.

Bu kadar tepkiyi, durum yapmayı falanda hak etmiyorum.
Depresyona girmiş :A

Depresyona gerek yok bence böyle bir şey için,tartışmayada lüzum yok? Eğlence amaçlı burası. Vereceği oy belli yani bendekide hata niye yarışmacılar oy kullansın diyorsam. Kıvancı elemeyip Aslı'yla ikisini çeyrek finale alabilirdim.

Depresyona gerek yok bence böyle bir şey için,tartışmayada lüzum yok? Eğlence amaçlı burası. Vereceği oy belli yani bendekide hata niye yarışmacılar oy kullansın diyorsam. Kıvancı elemeyip Aslı'yla ikisini çeyrek finale alabilirdim.
Aman zaten beceriksizin teki bu Harun boşver elenmesi iyi oldu. :A vadikızı aranıyorsun reyiz :F

Kim depresyona girmiş ya? Şaka kaldıracak değilim kusura bakma. Elenmeme sevindim ben sorun o değil. Sorun yarışmanin sahibi diye hersey onun dedigi oluyor. Aşırı hızlı gidiyor yarışma. Ben dışarıda oluyorum bazen. Yetişemiyorum. Isimi gücümü bıraktım bir ara.gittim video filan seçtim bir gün. Anket 2 saatte kapanmış. Oylar açıklanacak diye benim forumda mi olmam lazim sürekli

"asıl " sorunumu anlatabilmisimdir umarım. :)

Kim depresyona girmiş ya? Şaka kaldıracak değilim kusura bakma. Elenmeme sevindim ben sorun o değil. Sorun yarışmanin sahibi diye hersey onun dedigi oluyor. Aşırı hızlı gidiyor yarışma. Ben dışarıda oluyorum bazen. Yetişemiyorum. Isimi gücümü bıraktım bir ara.gittim video filan seçtim bir gün. Anket 2 saatte kapanmış. Oylar açıklanacak diye benim forumda mi olmam lazim sürekli

Şaka kaldırabilene yapılır zaten kaldıramıyorsan yapmayız şaka. :)

@Harunnn60 tepkisinde sonuna kadar haklıdır dağılın :A

Zaten bu anket işlerinde hep kavga çıkmıştır bugüne kadar, cücük kadar süre verilmiş eskici oy kullanmış Harun kullanamamış bu yüzden Kıvanç elenmiş saçma oldu yani :D

Yahu ben seni anladım zaten, hızlı gitmemizden yakınıyorsun ki haklısında. Ama ben bunu en başında belirttim.

Hep benim dediğim oluyor derken? Her konuda anket açıp yarışmacıları etiketliyorum. Bunu en iyi @Çiğdem- ve @Bully bilir.

Yahu ben seni anladım zaten, hızlı gitmemizden yakınıyorsun ki haklısında. Ama ben bunu en başında belirttim.

Hep benim dediğim oluyor derken? Her şeye anket açıp yarışmacıları etiketliyorum. Bunu en iyi @Çiğdem- ve @Bully bilir.
Çekildim yarışmandan başarılar. Eski Harun olsaydı ne yapar ne eder bu haksızlıgı/adaletsizligi çözerdi. Ama Simdi foruma az girdigim icin takmıyorum zaten. Bunu herkes bilir.

@Harunnn60 tepkisinde sonuna kadar haklıdır dağılın :A

Zaten bu anket işlerinde hep kavga çıkmıştır bugüne kadar, cücük kadar süre verilmiş eskici oy kullanmış Harun kullanamamış bu yüzden Kıvanç elenmiş saçma oldu yani :D
Bence ikimizde oy kullanmamalidik zaten ikimizde birbirimize atacaz mecburen bunun icin oy kullanmaya gerek yoktu onun disinda esitlik olacakti zaten ikimizde turu gecerdik herhalde öyle olmaliydi bence :A @MayısKralı

Çekildim yarışmandan başarılar. Eski Harun olsaydı ne yapar ne eder bu haksızlıgı/adaletsizligi çözerdi. Ama Simdi foruma az girdigim icin takmıyorum zaten. Bunu herkes bilir.
Sen gezip tozmana bak boşver napcan yarışmayı finalde senin için de yarışacağız Serenay'ımla birlikte :A

Çünkü Kuzey Güney dizisi efsanedir benim için bu sahneyle elenmesinin haksızlık olacağını düşünüyorum :A

Aslı ve sen zaten gelebileceğiniz en iyi yere geldiniz bence bir çok önemli isimli eleyerek büyük bir tebriği hak ettiniz :A

Eyvallah zaten buraya kadar gelecegimi düsünmüyordum ama hazir gelmisken biraz daha ileri gitsek fena olmaz yani :A

@Bully kaçışın yok 2 haftada oy kullanmak zorundasın:A yoksa -5lerin final puanlarına yansır:A

Coktan Kullandim iyi misin?

bildirimlerinize baksanıza valla hepinizi çiğdem türü kızlarla evlendiririm:A