Yıldızlar Yarışıyor All-Star | 12.Hafta Sonuçları

Hangisi elensin? (Kıvanç Tatlıtuğ vs. Aslı Enver) (Sadece bu hafta oy kullananlar)

• Kıvanç Tatlıtuğ elensin.

• Aslı Enver elensin.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Bu haftaki sahnemi geçebilecek hiçbir sahne yok zaten şansına küs :A

Çok teşekkür ederim bu arada tam puan için :bhr: Finale çıkarsam desteğim seninle olacak :A

(Olmadı :A)
Bence benim sahnem daha iyiydi yani jüri olsam kesinlikle Kenan'a tam puan verirdim :Z

Tebrik ederim, finaldesin :T:

Görürsün finalde rakibin olacam sen alışıksındır finalden dönmeye :A

SERENAY SARIKAYA FİNALDE! ASLI ENVER VE KIVANÇ TATLITUĞ PUANLARINDA EŞİTLİK!!

1) Serenay Sarıkaya 57 puan
2) Kenan İmirzalıoğlu 48 puan
3) Hazar Motan 44
5) Aslı Enver 41
5) Kıvanç Tatlıtuğ 41
İkisini de ele gitsin :A Ya da bu haftayı yeniden oylayalım mümkünse Kenan'a yüksek veren jüriler olsun :A

Anket konuya eklendi. Sadece jüri ve yarışmacılar son oy süresi bugün 23.22 dir. Ankete oy kullanmayan yarışmacı kendisinin elenmesi için +1 oy alır.

@Harunnn60 @eskici @Bully @ozgur2113 @denizz19 @MasacRE- @Maskeli Fedai @xemrexxx @Yiğitt @Forumdash @halukerogluFOX @Aserat @turkuazz @batuhankaralar

Not: Sonuçları takip edebilmek için Aslı Enver'e oy atıyorum benim oyum geçersizdir.
Şunlara beni etiketlemezsen sevinirim, yarışmacı olmadığımdan beni ilgilendiren bir şey yok. :D

Yarışmacılarda oy kullanabiliyor değil mi @MayısKralı :D

@Bully tebrikler finale çıkmışsın ama finale kalırsam ki beni elemek için çabalayanlar varken biraz zor gibi işin zor olacak :A

Yarışmacılarda oy kullanabiliyor değil mi @MayısKralı :D

@Bully tebrikler finale çıkmışsın ama finale kalırsam ki beni elemek için çabalayanlar varken biraz zor gibi işin zor olacak :A

Evet :A

Bu arada final puanlarıda şöyle güncellendi :A

1) Kenan İmirzalıoğlu 52
2) Hazar Motan 36
2) Kıvanç Tatlıtuğ 36 (ankete bağlı)
4) Serenay Sarıkaya 32
5) Aslı Enver 13 (anket bağlı)

Direkt olarak finale yükselmek güzel bir duyguymuş, rakibimi bekliyorum artık en az final puanı kimdeyse o gelir umarım karşıma :A

Ankette de Kıvanç'a tam puan verdiğim için haliyle Aslı elensin dedim :A @eskici @Harunnn60 hakkınızda hayırlısı :D

Direkt olarak finale yükselmek güzel bir duyguymuş, rakibimi bekliyorum artık en az final puanı kimdeyse o gelir umarım karşıma :A

Ankette de Kıvanç'a tam puan verdiğim için haliyle Aslı elensin dedim :A @eskici @Harunnn60 hakkınızda hayırlısı :D
Biraz taktik yapsana aga kivancin final puani fazla onu niye secmedin :A