Bakiyoruz zaten tüm trollerini görüyoruz merak etmebildirimlerinize baksanıza valla hepinizi çiğdem türü kızlarla evlendiririm
Bakiyoruz zaten tüm trollerini görüyoruz merak etmebildirimlerinize baksanıza valla hepinizi çiğdem türü kızlarla evlendiririm
ve artırmıyor musunBakiyoruz zaten tüm trollerini görüyoruz merak etme
ne kavgası la iki hoşt derim giderAy burda kavga çıkmış bu totoş da bildirim derdinde.ss
Neyi niye artirayimve artırmıyor musun
ne kavgası la iki hoşt derim gider
Kardeşim bir zamanlar ben de çekilmiştimÖyle yapıyorum zaten dışarıda hayat güzel.
Hayat burada ki gibi hızlı akmıyor. Çekilmem iyi oldu yarışmadan.
Sen gezip tozmana bak boşver napcan yarışmayı finalde senin için de yarışacağız Serenay'ımla birlikte
Yarışmalar bizim işimiz daha erkenden elendiğim bir yarışma olmadı hep son düzlüğü gördük hatta Serenay'la da şampiyon olmuştum normal sezonda, inşallah aynı başarıyı tekrarlarım yine sana inatO değilde sen bu yarışmaların bugunu bulmuşsun her yarışmada finale veya yarı finale geliyorsun bir şekilde Hadi diğer tarafta Kuzey Güney favoriydi o tamam da burada Serenay yeteneksiziyle iki haftadır birinci olabilmek büyük başarı tebrik ediyorum seni Bu arada Serenay'ı gömüyorum ama seni de övüyorum yani geçen seferki gibi olmamışı basma lütfen