Yıldızlar Yarışıyor All-Star | 12.Hafta Sonuçları

Hangisi elensin? (Kıvanç Tatlıtuğ vs. Aslı Enver) (Sadece bu hafta oy kullananlar)

• Kıvanç Tatlıtuğ elensin.

• Aslı Enver elensin.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Sen gezip tozmana bak boşver napcan yarışmayı finalde senin için de yarışacağız Serenay'ımla birlikte :A

O değilde sen bu yarışmaların bugunu bulmuşsun her yarışmada finale veya yarı finale geliyorsun bir şekilde :D Hadi diğer tarafta Kuzey Güney favoriydi o tamam da burada Serenay yeteneksiziyle iki haftadır birinci olabilmek büyük başarı tebrik ediyorum seni :A Bu arada Serenay'ı gömüyorum ama seni de övüyorum yani geçen seferki gibi olmamışı basma lütfen :A

O değilde sen bu yarışmaların bugunu bulmuşsun her yarışmada finale veya yarı finale geliyorsun bir şekilde :D Hadi diğer tarafta Kuzey Güney favoriydi o tamam da burada Serenay yeteneksiziyle iki haftadır birinci olabilmek büyük başarı tebrik ediyorum seni :A Bu arada Serenay'ı gömüyorum ama seni de övüyorum yani geçen seferki gibi olmamışı basma lütfen :A
:A Yarışmalar bizim işimiz daha erkenden elendiğim bir yarışma olmadı hep son düzlüğü gördük hatta Serenay'la da şampiyon olmuştum normal sezonda, inşallah aynı başarıyı tekrarlarım yine sana inat :A