Yıldızlar Yarışıyor All-Star | 12.Hafta Sonuçları

Hangisi elensin? (Kıvanç Tatlıtuğ vs. Aslı Enver) (Sadece bu hafta oy kullananlar)

• Kıvanç Tatlıtuğ elensin.

• Aslı Enver elensin.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Biraz taktik yapsana aga kivancin final puani fazla onu niye secmedin :A
Çünkü Kuzey Güney dizisi efsanedir benim için bu sahneyle elenmesinin haksızlık olacağını düşünüyorum :A

Aslı ve sen zaten gelebileceğiniz en iyi yere geldiniz bence bir çok önemli isimli eleyerek büyük bir tebriği hak ettiniz :A

Çünkü Kuzey Güney dizisi efsanedir benim için bu sahneyle elenmesinin haksızlık olacağını düşünüyorum :A

Aslı ve sen zaten gelebileceğiniz en iyi yere geldiniz bence bir çok önemli isimli eleyerek büyük bir tebriği hak ettiniz :A
Eyvallah zaten buraya kadar gelecegimi düsünmüyordum ama hazir gelmisken biraz daha ileri gitsek fena olmaz yani :A

Anketten bahsettim ben kaçtır etiketliyorum:(

Anket bitmiştir, benim oyum geçersizdi. Durum: 6-5 bitti. Halk "Kıvanç Talıtuğ Elensin." dedi.

Geçmiş olsun @Harunnn60

Yeni hafta yarın sabah başlayacak sahnelerinizi gönderin şimdiden.

@ozgur2113 @denizz19 @eskici
Geçmiş olsun Kıvanç Tatlıtuğ'a zamansız ayrılıklar üzer beni. :A

Sahnemi yollayayım da zaten beğenmiyor kimse sahnemi izlemeden oy atıyor bence birçoğu.

@MayısKralı her seyi kadar cok hızlı yapıyorsun ki yetisemiyorum artık. Benim dışarı da bir hayatım var. Hatta suan dışarıdayim
Bir gireyim dedim oy kullanmadin yazıyor. Meğersem anket oyuymuş. Ne ara anket yaptın ne ara bitti anlamadım. Bully de oy kullanamamış.

Başta deseydin bu kadar hızlı hareket edeceğiz hic kabul etmezdim.
Neyse ben çekiliyorum yarışmadan herkese başarılar.

@Harunnn60 En baştan beri Kıvanç sende olsaydı daha iyi olabilirdin belki, ilk sezonun şampiyonu olarak çeyrek finalden önce elenmen üzdü açıkçası. Ankete oy kullanabilseydin şimdi çeyrek finaldeydin. Yinede geçmiş olsun zaten bir kere şampiyonluk yaşadın. :)

@MayısKralı her seyi kadar cok hızlı yapıyorsun ki yetisemiyorum artık. Benim dışarı da bir hayatım var. Hatta suan dışarıdayim
Bir gireyim dedim oy kullanmadin yazıyor. Meğersem anket oyuymuş. Ne ara anket yaptın ne ara bitti anlamadım. Bully de oy kullanamamış.

Bully oy kullandı ankete, ama benim hızlı yapmamla alakası yok ben baştan dedim hızlı gideceğiz diye tüm hafta konularında yazıyor eğer bunu belirtmesem dediklerinde haklıydın. :) @turkuazz ve sen kullanamadın sadece, sağlık olsun.

@Harunnn60 En baştan beri Kıvanç sende olsaydı daha iyi olabilirdin belki, ilk sezonun şampiyonu olarak çeyrek finalden önce elenmen üzdü açıkçası. Ankete oy kullanabilseydin şimdi çeyrek finaldeydin. Yinede geçmiş olsun zaten bir kere şampiyonluk yaşadın. :)
Çekildim diyorum görmüyor musun.
Zaten 6-6 bitmiş anket. Aslı Enver yarışabilir benim yerime.

Aynen katılıyorum bu düşüncene çok hızlı gidiyor bende de kafa kalmadı. :D

Çekildim diyorum görmüyor musun.
Zaten 6-6 bitmiş anket. Aslı Enver yarışabilir benim yerime.

Aslı Envere ben takip edebilmek için oy kullandım yani durum 6-5 ama hızlı gideceğiz deseydin kabul etmezdim dedin buna üzüldüm gerçekten ben tüm hafta konularında belirttim sana bunu özeldende yazdım bugün oy isterken. :(