@EFE UYSAL sanırım Furkan'da göze batan şey sakal traşı. Azıcık sakal bıraksa daha iyi olabilir bence
Adam cesaret örneği gösteriyor ona ne dicen bütün dizilerde herkese sakallı oynuyor adam risk alarak şuanda sakalsız ilktir heralde diğer oyuncularda yapsın bakalım tipleri noluyor@EFE UYSAL sanırım Furkan'da göze batan şey sakal traşı. Azıcık sakal bıraksa daha iyi olabilir bence
Adam cesaret örneği gösteriyor ona ne dicen bütün dizilerde herkese sakallı oynuyor adam risk alarak şuanda sakalsız ilktir heralde diğer oyuncularda yapsın bakalım tipleri noluyor
Sen nereye baktınki herkes adamı övmeye başladı geçen haftadan itibaren Daha demin attığım fotoya bak herkes onu istiyorHaklısın ama Kızılelma ve Aşk Emek İster dışındaki imajını kimse beğenmemiş
Sen nereye baktınki herkes adamı övmeye başladı geçen haftadan itibaren Daha demin attığım fotoya bak herkes onu istiyor
Bu
Daha nişan olacak 1,2 bölüm sonra ona daha var7. bölüm için yorum yapmamıştım yapayım.
Erol Nergis'e vuruldu, ama bence dizinin sonunda Filiz kilo verip güzelleşecek ve ErFil aşkı doğacak.
Betül karakterinide iyice abarttılar bence, iticileşti biraz. Yıldız 8.bölümde onu fena benzetecek sanırım.
Onur Lale aşkı biraz daha ön plana çıktı, iyi olduda aslında. Evlenseler dizinin daha güzel olacağını düşünüyorum.
Daha nişan olacak 1,2 bölüm sonra ona daha var
Sözdü o bre cahal evlencen yakında .ss4.bölümdemi ne olan şey nişan değil miydi hatta nilüfer aceleyle kesmişti yüzükleri
Sözdü o bre cahal evlencen yakında .ss
Dizi bugün yok, ne yorumu?Bu akşam yorumlarınızı eksik etmeyin arkadaşlar. @EFE UYSAL @GunesinOglu @Yiğitt @cookies @halukerogluFOX
Dizi bugün yok, ne yorumu?
Sen yine izlemessin bugün.sssDizi bugün yok, ne yorumu?
Ben de şimdi baktım nerede yeni yazıyor? 21.00 yazıyor, yeni bölüm yazısı yok.Şimdi onu araştırdım bende ama fox ta yeni ve bu akşam yazıyor anlamadım gitti.
Olmayan şeyi izleyemeyeceğime göre?Sen yine izlemessin bugün.sss
Bölümleri diyorum sana son 2 bölüm izlemediğinBen de şimdi baktım nerede yeni yazıyor? 21.00 yazıyor, yeni bölüm yazısı yok.
Olmayan şeyi izleyemeyeceğime göre?
Ben de şimdi baktım nerede yeni yazıyor? 21.00 yazıyor, yeni bölüm yazısı yok.
Olmayan şeyi izleyemeyeceğime göre?
Haftaya bugüne artık.Bölümleri diyorum sana son 2 bölüm izlemediğin
Sen çok sinirlendirmeye başlıyorsun beni hani izliyordun. 😡Haftaya bugüne artık.
İyi oldu ertelendiği, bir de bu bölüm birikecekti.
Bugün olsaydı izleyecektim, olmadığı için erteledim. Haftaya çarşamba peş peşe izlerim artık.Sen çok sinirlendirmeye başlıyorsun beni hani izliyordun. 😡