NOW No: 309 - Dizi Yorumları

@EFE UYSAL sanırım Furkan'da göze batan şey sakal traşı. :D Azıcık sakal bıraksa daha iyi olabilir bence :X

@EFE UYSAL sanırım Furkan'da göze batan şey sakal traşı. :D Azıcık sakal bıraksa daha iyi olabilir bence :X
Adam cesaret örneği gösteriyor ona ne dicen bütün dizilerde herkese sakallı oynuyor adam risk alarak şuanda sakalsız ilktir heralde diğer oyuncularda yapsın bakalım tipleri noluyor :A

7. bölüm için yorum yapmamıştım yapayım. :A

Erol Nergis'e vuruldu, ama bence dizinin sonunda Filiz kilo verip güzelleşecek ve ErFil aşkı doğacak. :D

Betül karakterinide iyice abarttılar bence, iticileşti biraz. :X Yıldız 8.bölümde onu fena benzetecek sanırım. :F

Onur Lale aşkı biraz daha ön plana çıktı, iyi olduda aslında. Evlenseler dizinin daha güzel olacağını düşünüyorum. :D

Sen nereye baktınki herkes adamı övmeye başladı geçen haftadan itibaren :A Daha demin attığım fotoya bak herkes onu istiyor :A
Bu :A

Demet Özdemir fandomu bir ara sevmiyordu Furkanı son zamanlarda ısınmış olabilirler. :A

7. bölüm için yorum yapmamıştım yapayım. :A

Erol Nergis'e vuruldu, ama bence dizinin sonunda Filiz kilo verip güzelleşecek ve ErFil aşkı doğacak. :D

Betül karakterinide iyice abarttılar bence, iticileşti biraz. :X Yıldız 8.bölümde onu fena benzetecek sanırım. :F

Onur Lale aşkı biraz daha ön plana çıktı, iyi olduda aslında. Evlenseler dizinin daha güzel olacağını düşünüyorum. :D
Daha nişan olacak 1,2 bölüm sonra ona daha var :A