İdam Geri Gelmeli Mi?

İdam Geri Gelmeli Mi?

• Evet, gelmeli!

Oy: 11 42.3%
  • Hayır, gelmemeli!

Oy: 15 57.7%

• Kullanılan toplam oy
    26
tecavüzün cezası kesinlikle idam olmalı bunun aksini düşünenler ailesinden akrabasından birisinin tecavüze uğrayıp elleri kesilip cesedi yakılıp sonrada o şerefsizin nefes aldığını düşünsün ama düşünmesini bile istemezler bunu düşünmek bile bukadar korkunçken buolay başına gelen insanlar ne olucak idamı tecavüze getirin ve bunun şerefinede 1 tane şerefsizi asın bakın 1 yıl içinde tecavüz biraz azalmaya baslamıyormu sonra bu şuçu işleyen 1-2 şerefsizi daha asın 2020 yılından itibaren ülkemizde tecavüz diye birşey kalmaz tek tük olur büyük ölçüde 2020 itibaren bu rezillikten kurtuluruz kadınlar sırf kadın olarak dünyaya geldi diye canlarından olmaktan bir nebze kurtulurlar türkiye kadınlar içinde yaşanacak bir yere gelir 2020 yılının yeni nesil kızları insan olarak yaşamaya başlar benim olursa benim kızımda veya bu forumda evlenip kızı olucaklar bizim nesillerimizin kızları için bu şart 😵

tecavüzün cezası kesinlikle idam olmalı bunun aksini düşünenler ailesinden akrabasından birisinin tecavüze uğrayıp elleri kesilip cesedi yakılıp sonrada o şerefsizin nefes aldığını düşünsün ama düşünmesini bile istemezler bunu düşünmek bile bukadar korkunçken buolay başına gelen insanlar ne olucak idamı tecavüze getirin ve bunun şerefinede 1 tane şerefsizi asın bakın 1 yıl içinde tecavüz biraz azalmaya baslamıyormu sonra bu şuçu işleyen 1-2 şerefsizi daha asın 2020 yılından itibaren ülkemizde tecavüz diye birşey kalmaz tek tük olur büyük ölçüde 2020 itibaren bu rezillikten kurtuluruz kadınlar sırf kadın olarak dünyaya geldi diye canlarından olmaktan bir nebze kurtulurlar türkiye kadınlar içinde yaşanacak bir yere gelir 2020 yılının yeni nesil kızları insan olarak yaşamaya başlar benim olursa benim kızımda veya bu forumda evlenip kızı olucaklar bizim nesillerimizin kızları için bu şart 😵
onlar tecavüzcülerew yapmaz protestoculara yaparlar

Şimdi idam isteyenlerle Adnan Menderes'in idamından üzüntülerini her fırsatta dile getirenler aynı kişiler. :)

Birkaç sevmediğiniz kişi ölecek birkaç saniyelik sevinç yaşayacaksınız diye hiç gerek yok. :)

The Life of David Gale'i çok seven biri olarak senden beklemezdim. :):)

Tolstoyevski'nin aldığı herhangi bir ceza yok, kendi isteğiyle konuya mesaj yazmıyor. :)
Her beğendiğimiz filmin mesajını benimsemek zorunda mıyız? :D

Kesinlikle gelmelidir. Ama bu hainleri asmadan önce hayattan soğutmaları lazım beni öldürün diye yalvarana kadar asmamaları lazım. Aynı şey tecavüz gibi suçlar içinde gelmeli

Kendisi mesaj yazmama kararı aldı. Ceza yada konudan uzak tutulma yok. Keske olayı anlamadan önce birilerini yargılamaya kalkmasak.
Yargılamadım. Yukarıda yakılan mesajlara göre yazdım. Sen rahat ol.

Ayrıca mesaj yazmayıpta mesajınıda başka birine yazdırmak ne kadar doğru. En azından boykot yapıyorsan destere gibi yap. Adam kaç ay mı desem yıl mı desem yazmadı. Ancak böyle çocukça hareketler yapıp mantık bekler. Umarım cevap yazar. Ya da senin aracılığınla [emoji4]

Yargılamadım. Yukarıda yakılan mesajlara göre yazdım. Sen rahat ol.

Ayrıca mesaj yazmayıpta mesajınıda başka birine yazdırmak ne kadar doğru. En azından boykot yapıyorsan destere gibi yap. Adam kaç ay mı desem yıl mı desem yazmadı. Ancak böyle çocukça hareketler yapıp mantık bekler. Umarım cevap yazar. Ya da senin aracılığınla [emoji4]
idam gelirse ortalık karışır tecavüzcülere vermezler sadece muhaliflere verirler @Çiğdem- @papuleoo

Gelmeli ama ilk olarak "teröristbaşı" idam edilmeli! Vatanı için savaşanlara kurşun sıkanlar idam edilmeli! Kadına el kaldıranlar idam edilmeli! Bunlar olmuyor mu? İdam, insanları haksız yere öldürülmesi anlamına gelir. İçeri girip çıkanların gerçekten suçlu olup olmadığı bile meçhul iken idamdan söz etmek bu açıdan anlamsız olur.

Kesinlikle gelmeli ülkenin psikopatlardan ve hainlerden kurtulması için en iyi yöntem budur!

İdamın olduğu ülkelerde suç oranı az değil ki, ABD en çok suç işlenen ülkelerden biri.

Allah'ın verdiği canı almak size mi kalmış? Tecavüzcüsü, darbecisi, seri katili için ölüm kurtuluştur. Ama müebbet onlar için her gün ölümdür, bu yüzden idama kesinlikle karşıyım.

Allah'ın verdiği canı almak size mi kalmış? Tecavüzcüsü, darbecisi, seri katili için ölüm kurtuluştur. Ama müebbet onlar için her gün ölümdür, bu yüzden idama kesinlikle karşıyım.
Çarpılacaksin bilip bilmeden herşeye atlama

(5/MÂİDE-33: Allah'a ve Resulü'ne savaş açanların ve yeryüzünde bozgunculuk/anarşi çıkarmaya çalışanların cezası; ancak öldürülmeleri yahut asılmaları veya ellerinin ve ayaklarının çaprazlama kesilmesi yahut o yerden (yurtlarından) sürülmeleridir. Bu (cezalar) dünyada onlar için bir rezilliktir. Ahirette de onlara büyük bir azap vardır.)

(5/MÂİDE-33: Allah'a ve Resulü'ne savaş açanların ve yeryüzünde bozgunculuk/anarşi çıkarmaya çalışanların cezası; ancak öldürülmeleri yahut asılmaları veya ellerinin ve ayaklarının çaprazlama kesilmesi yahut o yerden (yurtlarından) sürülmeleridir. Bu (cezalar) dünyada onlar için bir rezilliktir. Ahirette de onlara büyük bir azap vardır.)
yıl olmuş 2016 hala kutsal kitaplardan örnek verenler var:)))

Türkiye ne zamandan beri dine göre yönetiliyor? Şeriat yok bu ülkede!!

Özgecan katili ve tecavüzcüsu intihar(?) etmeseydi bizim vergilerimizle karnı doyacakti buna gönlü razı olan idam gelmesin diyebilir.

İdamın sıkıntısı suçsuz insanlarda idam edilme olasılığı. bunun için çok net kanıtlar olmadan bu kararın verilmemesi. bunun için mahkemelerde halk konseyi oluşturulabilir Amerikadaki gibi herkesin vicdani bu idam için onay verirse belli başlı olaylarda idam cezası verilebilir. en son onay olarak tabi ölen kisinin ailene sorulabilir bu kadar aşamadan gecen kişi zaten idamı haketmistir. ama her olayda vermek doğru olmaz.

Mesajla özel haraket binasına f16larca bomba atıldı ve 47 kişi öldü bunu yapan bina emir veren kişiler yaşaması doğru mu

Türkiye ne zamandan beri dine göre yönetiliyor? Şeriat yok bu ülkede!!
Şeriatın olup olmaması değil bu canilere hep beraber cevap vermek gerekir. Yoksa laik dediğiniz ülkemizde bile 1980'li yıllara kadar idam vardı onun için bilip bilmeden bu tür konulara yorum yapmayın.
Allah'ın verdiği canı almak tabi ki kula düşmez ama kul vesile olur. Dünya azabı mı daha kötü cehennem azabı mı? Dünya da gördüğü eziyet onun için bayramdır, düğündür. İmam Şafii bir insan iki defa büyük hata yapıyorsa katli vaciptir diyor. Ayeti Kerimeyi ise @Polat Şaşmaz kardeşim zaten yazmış.
Yıl olmuş 2016 halen senin gibi böyle boş yorum atanlar var sende haklısın.

Benim yazdığım sihirli annem senaryosunu son niyetine yayından kaldırdılar nerdeyse iç savaş çıkıyordu bu gidişle suriyeye döneriz diğer sihirli dizide işlicem renkli hayat adı

Şeriatın olup olmaması değil bu canilere hep beraber cevap vermek gerekir. Yoksa laik dediğiniz ülkemizde bile 1980'li yıllara kadar idam vardı onun için bilip bilmeden bu tür konulara yorum yapmayın.

Allah'ın verdiği canı almak tabi ki kula düşmez ama kul vesile olur. Dünya azabı mı daha kötü cehennem azabı mı? Dünya da gördüğü eziyet onun için bayramdır, düğündür. İmam Şafii bir insan iki defa büyük hata yapıyorsa katli vaciptir diyor. Ayeti Kerimeyi ise @Polat Şaşmaz kardeşim zaten yazmış.

Yıl olmuş 2016 halen senin gibi böyle boş yorum atanlar var sende haklısın.
Aşk yangına yazdım idam gelince ne olur diye 3.Bölümünde