Benim Albümüm 2.Sezon 7.Hafta Sonuçları

Dark Horse ile final puanı alamamak üzücü oldu ama özellikle ilk ikinin şarkıları güzeldi ve onların da en iddialı şarkılarındandı. :) Tebrikler @xemrexxx ve @MayısKralı

Yine elenmeyen @denizz19'a tebrikler. Kıvırcık Ali ile buralara gelmek büyük iş, başkası olsa çoktan elenmişti. :D (Forumun genel tarzına uygun olmayan tarzda olduğu için söylüyorum bunu yanlış anlaşılmasın)

@soo ve @Tolstoyevski buraya kadar gelerek iyi iş çıkardılar, geçmiş olsun. :)

Son olarak Katy Perry'ye destek veren herkese teşekkürler. İnşallah haftaya yarı final vizesini almayı da başarırız. :)
Admincim benle ilgili tüm mevzularda hep bi parantez açıyon :F fark etmedim zannetme :A Kıvırcık Ali benim elimde değil başkasının elinde olsa elenmişti bunu demek istedin :F

Şu şarkının kalitesine bakın, bence şunla yarışırsa çok iyi puanlar alırdı. @denizz19 Gerçi @Bully Allah bilir buna da 1-2 verir. :A

Ben 1 şarkısı dışında Zara'yı hep destekledim çok da sevdiğim bir isimdir elenmesine üzülmüştüm zaten mesela o hafta Katy Perry elenseydi keşke :A

Şu şarkının kalitesine bakın, bence şunla yarışırsa çok iyi puanlar alırdı. @denizz19 Gerçi @Bully Allah bilir buna da 1-2 verir. :A

bu şarkıda iyi ama albümde yoktu bu albümün en iyi şarkıları değmen benim gamlı yaslı gönlüme,eklemedir koca konak çok iyiydi:)

Ben 1 şarkısı dışında Zara'yı hep destekledim çok da sevdiğim bir isimdir elenmesine üzülmüştüm zaten mesela o hafta Katy Perry elenseydi keşke :A
öyle puanların baya iyiydi biliyorum:)

Yüksek puanlarını esirgemeyen arkadaşlara çok teşekkürler. :)

Bu şarkıya bile 1-2 puan veren arkadaşlara ise diyecek bir şey bulamıyorum. Bazı şeyleri değiştiremeyiz. :):)

Ne kadar açıklama yapsamda olmayacak sanırım bir daha jüri falan olmucam ya:(
değiştirecek birşey yok benim yabancı şarkılara önyargım falan yok ama diğer şarkıları
daha çok beğendim hepsi bu

all star olursa sen ne yapacaksın acaba @xemrexxx yıldız tilbemi yoksa barış akarsumu kaldıkı barışın maşşllahı var :A :A :A