Kendi taktiklerini nasil ozana kakaladi 😱Ayy Ozan için moralini bozma o bilerek öyle yapıyor ki haftaya acısınlar yüksek versinler![]()
Kendi taktiklerini nasil ozana kakaladi 😱Ayy Ozan için moralini bozma o bilerek öyle yapıyor ki haftaya acısınlar yüksek versinler![]()
Sus dalarım sana bir de konuşuyor hala bıldırcın yumurtası.Kendi taktiklerini nasil ozana kakaladi 😱
Ayy yolacam saçını başını şimdi sen oy göndermezsen ben elenirim kıvırcık Ali'yi sevenler oy kullanmalı![]()
Yok aksine şaşırtıcı da olsa beğendim de sen Nasıl beğendinİnsallah aga bende öyle olmasini istiyorum
Evet ciddiyimne oldu begenmedin mi yoksa
![]()
Yok aksine şaşırtıcı da olsa beğendim de sen Nasıl beğendin![]()
ben teşekkür ederim cnm forumda hiç seçilmeyen farklı şarkıcılarla renk kattınız aşkında çok iyi yarıştı bence bir tebrikte sen hak ediyorsun 😉Çeyrek finale kalan herkesi tebrik ederim. Başarılar.
Final hedefim yoktu zaten. Hatta 7 hafta ömür biçmiştim. Bu yüzden de tüm iddialı şarkıları dinletebildigim için mutluyum. Benim icin Güzel ve eğlenceli bir deneyim oldu @Çiğdem- e emekleri için teşekkürler.
@Tolstoyevski sana da geçmiş olsun.
Niye sordun3.sezona katılacaksan kiminle katılacaksın?
@soo cümlemize. Buraya kadar nasipmiş ama hak ettik elenmeyi.![]()
Niye sordun![]()
Hadi uykun bölünmesin. Kafamda Mustafa Özarslan gibi güçlü bir gırtlağa sahip bir isim var tanır mısın bilmem ama onunla gelebilirim belki kesin değil ama.Tam uyuyordum aklıma takıldı gece gece, acaba @denizz19 kimle katılacak diye düşün düşün uyku tutmadı. Tamam?![]()
Hadi uykun bölünmesin. Kafamda Mustafa Özarslan gibi güçlü bir gırtlağa sahip bir isim var tanır mısın bilmem ama onunla gelebilirim belki kesin değil ama.bi dinle bakalım
Sen var ya çok fenasın dışın einstein için kibar Feyzoİlk defa duydum ama ses tonu fena değil gibi, Kıvırcık Ali başarılı olmuşsa bu da olabilir (lobi farkıyla)
Çok imalı konuşuyorsunuz döverim sizi he@Bully Telafi edeceğimi söylemiştim bu hafta çok iyidi şarkın, tebrikler
@denizz19 Kıvırcık Ali ile çeyrek finale kalmana çok sevindim demek ki forum halkı seni seviyor veya sen bi işler çeviriyorsun, tebrikler
Bu arada Mustafa Özarslan'ı da çok severim özellikle 'Arayı Arayı' türküsü çok iyi
@xemrexxx birinci olmuşsun tebrikler
@Tolstoyevski @soo size de geçmiş olsun buraya kadar gelmenizde bir başarı.
Çok imalı konuşuyorsunuz döverim sizi heGökhan Özen ile de katıldım ama elenmiştim çabucak demek ki benim etkim yokmuş
Ayrıca Kıvırcık Ali şuan yarışanların çoğundan kat kat daha iyi sanatçıdır bir zahmet çeyreğe çıkalım dimi.
![]()
Eee tabi kaçıncı haftaydı hatırlamıyorum ama çok erken elendim.Oha nasık çabucak![]()
Murat Boz ve Katy Perry nin olaganüstü sarkilari olmasa tam puan bile alabilirdinYok aksine şaşırtıcı da olsa beğendim de sen Nasıl beğendin![]()
Bu hafta da seversin inşallahMurat Boz ve Katy Perry nin olaganüstü sarkilari olmasa tam puan bile alabilirdin![]()