Benim Albümüm 2.Sezon 7.Hafta Sonuçları

Çeyrek finale kalan herkesi tebrik ederim. Başarılar.

Final hedefim yoktu zaten. Hatta 7 hafta ömür biçmiştim. Bu yüzden de tüm iddialı şarkıları dinletebildigim için mutluyum. Benim icin Güzel ve eğlenceli bir deneyim oldu @Çiğdem- e emekleri için teşekkürler.

@Tolstoyevski sana da geçmiş olsun.

Çeyrek finale kalan herkesi tebrik ederim. Başarılar.

Final hedefim yoktu zaten. Hatta 7 hafta ömür biçmiştim. Bu yüzden de tüm iddialı şarkıları dinletebildigim için mutluyum. Benim icin Güzel ve eğlenceli bir deneyim oldu @Çiğdem- e emekleri için teşekkürler.

@Tolstoyevski sana da geçmiş olsun.
ben teşekkür ederim cnm forumda hiç seçilmeyen farklı şarkıcılarla renk kattınız aşkında çok iyi yarıştı bence bir tebrikte sen hak ediyorsun 😉

Tam uyuyordum aklıma takıldı gece gece, acaba @denizz19 kimle katılacak diye düşün düşün uyku tutmadı. Tamam? :A
Hadi uykun bölünmesin. Kafamda Mustafa Özarslan gibi güçlü bir gırtlağa sahip bir isim var tanır mısın bilmem ama onunla gelebilirim belki kesin değil ama. :D bi dinle bakalım :)

Hadi uykun bölünmesin. Kafamda Mustafa Özarslan gibi güçlü bir gırtlağa sahip bir isim var tanır mısın bilmem ama onunla gelebilirim belki kesin değil ama. :D bi dinle bakalım :)

İlk defa duydum ama ses tonu fena değil gibi, Kıvırcık Ali başarılı olmuşsa bu da olabilir (lobi farkıyla :A)

@Bully Telafi edeceğimi söylemiştim bu hafta çok iyidi şarkın, tebrikler :)

@denizz19 Kıvırcık Ali ile çeyrek finale kalmana çok sevindim demek ki forum halkı seni seviyor veya sen bi işler çeviriyorsun, tebrikler :A
Bu arada Mustafa Özarslan'ı da çok severim özellikle 'Arayı Arayı' türküsü çok iyi :)

Son düzenleme:
@Bully Telafi edeceğimi söylemiştim bu hafta çok iyidi şarkın, tebrikler :)

@denizz19 Kıvırcık Ali ile çeyrek finale kalmana çok sevindim demek ki forum halkı seni seviyor veya sen bi işler çeviriyorsun, tebrikler :A
Bu arada Mustafa Özarslan'ı da çok severim özellikle 'Arayı Arayı' türküsü çok iyi :)

@xemrexxx birinci olmuşsun tebrikler :D

@Tolstoyevski @soo size de geçmiş olsun buraya kadar gelmenizde bir başarı.
Çok imalı konuşuyorsunuz döverim sizi he :A Gökhan Özen ile de katıldım ama elenmiştim çabucak demek ki benim etkim yokmuş :D Ayrıca Kıvırcık Ali şuan yarışanların çoğundan kat kat daha iyi sanatçıdır bir zahmet çeyreğe çıkalım dimi. :A

Çok imalı konuşuyorsunuz döverim sizi he :A Gökhan Özen ile de katıldım ama elenmiştim çabucak demek ki benim etkim yokmuş :D Ayrıca Kıvırcık Ali şuan yarışanların çoğundan kat kat daha iyi sanatçıdır bir zahmet çeyreğe çıkalım dimi. :A

Oha nasık çabucak :A