Benim Albümüm 2.Sezon 7.Hafta Sonuçları

Puan durumu tahminim tamamen sallamadır :A
1 barış akarsu 130
2 murat boz 121
3 yalın 115
4 katy perry 101
5 kıvırcık ali 89
6 aşkın nur yengi 80
7 haluk levent 68

puan durumu geldi elenme potası çekişmeli olmasada zirve yarışı çok çekişmeli geçti :F

La yine Barış 1.olmuş Nasıl oluyor ya bu haftaki şarkısı güzel de değildi yani.

Elenen @Tolstoyevski ve @soo üzgünüm ama üçümüzden ikisi gidecekti haftaya da ben giderim zaten :F

final puanı alan @xemrexxx @MayısKralı ve @Bully tebrikler çocuklar 😉

yabancılardan tek ayakta kalan katy perry oldu ve çeyrek finale kalma başarısı gösterdi ayrıca all star biletinide kaptı sanada tebrikler @OzaN ve destekciniz @Harunnn60 sanada :A
tabi bir diğer çeyrek final başarısı gösteren @denizz19 kıvırcık aliyle çok iyi yarışıyorsun😉

@soo ve @Tolstoyevski aşkın nur yengi ve haluk levent büyük renk kattılar tşşkler😉

final puanı alan @xemrexxx @MayısKralı ve @Bully tebrikler çocuklar 😉

yabancılardan tek ayakta kalan katy perry oldu ve çeyrek finale kalma başarısı gösterdi ayrıca all star biletinide kaptı sanada tebrikler @OzaN ve destekciniz @Harunnn60 sanada :A
tabi bir diğer çeyrek final başarısı gösteren @denizz19 kıvırcık aliyle çok iyi yarışıyorsun😉

@soo ve @Tolstoyevski aşkın nur yengi ve haluk levent büyük renk kattılar tşşkler😉
Kıvırcık Ali de all star bileti aldı dimi gerçi alsa da all Star'da rezil olurum ben :F o sebeple olmaz.

Dark Horse ile final puanı alamamak üzücü oldu ama özellikle ilk ikinin şarkıları güzeldi ve onların da en iddialı şarkılarındandı. :) Tebrikler @xemrexxx ve @MayısKralı

Yine elenmeyen @denizz19'a tebrikler. Kıvırcık Ali ile buralara gelmek büyük iş, başkası olsa çoktan elenmişti. :D (Forumun genel tarzına uygun olmayan tarzda olduğu için söylüyorum bunu yanlış anlaşılmasın)

@soo ve @Tolstoyevski buraya kadar gelerek iyi iş çıkardılar, geçmiş olsun. :)

Son olarak Katy Perry'ye destek veren herkese teşekkürler. İnşallah haftaya yarı final vizesini almayı da başarırız. :)