FF Sanal Survivor 6. Sezon 1. Oyun

Değişebilir ilerleyen haftalarda ama şu an ciddi bir sıkıntı var sadece ilk 6 sonucu gözüküyor. Yani bu durumda son 4'ten de fazlasının oylamaya kalacağı alternatifleri düşünmek gerekebilir. :)

İzinlerinle ilgili problem gözükmüyor tekrar dene istersen. :)
admin bende katılabilirmiyim yarışmaya canım çekti :D

Eğlenceliymiş, şu an kısıtlı vaktim olduğu için ve yer müsait olmadığı için pek yapamadım ama ona rağmen fena sonuç çıkarmadım. Herkese başarılar. :)

Eğlenceliymiş, şu an kısıtlı vaktim olduğu için ve yer müsait olmadığı için pek yapamadım ama ona rağmen fena sonuç çıkarmadım. Herkese başarılar. :)

Ya ben de katılmak isterdim çok seviyordum bu yarışmaları. :( @OzaN hep ben yokken başlatmışsın her şeyi.
Bir kişi daha bul seni de alalım. :D @berkann düşünecekmiş katılmayı ama tatilden dönmedi herhalde. :)

Valla bilemiyorum her şey düzgün gözüküyor aklıma gelen bir şey yok. :( Bir de farklı tarayıcından dene istersen tarayıcı önbelleğinde kalan sorunlu bir şey olmuş olabilir. :(

Bir kişi daha bul seni de alalım. :D @berkann düşünecekmiş katılmayı ama tatilden dönmedi herhalde. :)

Valla bilemiyorum her şey düzgün gözüküyor aklıma gelen bir şey yok. :( Bir de farklı tarayıcından dene istersen tarayıcı önbelleğinde kalan sorunlu bir şey olmuş olabilir. :(
Takas katıldı mı acaba :D