HeisenBerg
Favori Üye
Zar zor bilgisayara geçiş yaptım ama oyunu açmıyor. Önce Googleden denedim,ardından Yandexten denedim hata verdi. Acil bir cevap verirsen iyi olur.Oyunumuz:
https://fav10.net/forum/arcade/snake.4/
Son oynama tarihi: 11 Temmuz 2016 19.00
İlk 5 sıradakiler 5-4-3-2-1 şeklinde puan kazanır. Bu puanlar toplandığında az puan kazanan takımdan bir kişi elemeyle elenir.
Elenecek kişi düşük puan yapan takımdaki en düşük puan alan 4 kişi arasından oylamayla seçilir.
İlk 5 sıradaki kişilerin puanları final puanı olarak oyun boyunca kaydedilir.
Birinci olan kişi bir sonraki hafta dokunulmaz olur.
Herkese başarılar.
Mavi Takım:
@yigit_00
@BesaleT
@HeisenBerg
@vadikızı
@halukerogluFOX
@OzaN
@Yiğitt
@Amoureux
@Aserat
@GunesinOglu
@legolas9900
@EnveR
@sürgünüm
Kırmızı Takım:
@xemrexxx
@MayısKralı
@MasacRE-
@turkuazz
@batuhankaralar
@DarkLeqenD
@Polat Şaşmaz
@Çiğdem-
@Danger UA!
@emree-29
@FurkanTB
@Since2011
@omer67
Ne hata veriyor?Zar zor bilgisayara geçiş yaptım ama oyunu açmıyor. Önce Googleden denedim,ardından Yandexten denedim hata verdi. Acil bir cevap verirsen iyi olur.
Fav10 | Favori Sosyal Platformunuz | FF - FavoriForumum - HataNe hata veriyor?
yılmaz morgül gibi olucak sonunFav10 | Favori Sosyal Platformunuz | FF - FavoriForumum - Hata
Bu sayfayı görebilmek için ya da bu eylemi gerçekleştirmek için yetkiniz yok
Oldu mu şimdi?
Oldu mu şimdi?
ohaa ilk 6 ya girmişsin
Bazı oyunlarda durdurma özelliği var da bu oyunda olmaması normal değil mi durdura durdura 3 bin yapardı herkes.şuan biraz göz attım kendimiz ismimizi kayıt etmiyoruz otomaik kayıt ediyor sanırım bu güzel aa birde en yüksek yaptığımız puan kalıyor bir daha oynayınca o gitmiyor burasıda güzel ama oyun oynnırken durdurbilsek keşke oyunu annem sürekli rahatsız ediyor beni
Boş beyaz sayfa mı çıkıyor yani açıklayıcı bir şey yazmıyor mu?Verdiğin link açılmıyor.
''Bu sayfayı görebilmek için ya da bu eylemi gerçekleştirmek için yetkiniz yok'' yazıyor.Boş beyaz sayfa mı çıkıyor yani açıklayıcı bir şey yazmıyor mu?
Değişebilir ilerleyen haftalarda ama şu an ciddi bir sıkıntı var sadece ilk 6 sonucu gözüküyor. Yani bu durumda son 4'ten de fazlasının oylamaya kalacağı alternatifleri düşünmek gerekebilir.Bazı oyunlarda durdurma özelliği var da bu oyunda olmaması normal değil mi durdura durdura 3 bin yapardı herkes.
@OzaN Sondan 4 kişi çok değil mi? Sondan 2 kişi daha iyi olurdu sanki. Sonuncuyla sondan 4. arasında bayağı fark olabilir ve daha fazla puan yapmış biri elenebilir.
İzinlerinle ilgili problem gözükmüyor tekrar dene istersen.''Bu sayfayı görebilmek için ya da bu eylemi gerçekleştirmek için yetkiniz yok'' yazıyor.