FF Sanal Survivor 6. Sezon 1. Oyun

Yılan oyununu sevmem ama bakalım fena bir giriş yapmadık. :D

Oyunumuz:
https://fav10.net/forum/arcade/snake.4/

Son oynama tarihi: 11 Temmuz 2016 19.00

İlk 5 sıradakiler 5-4-3-2-1 şeklinde puan kazanır. Bu puanlar toplandığında az puan kazanan takımdan bir kişi elemeyle elenir.

Elenecek kişi düşük puan yapan takımdaki en düşük puan alan 4 kişi arasından oylamayla seçilir.

İlk 5 sıradaki kişilerin puanları final puanı olarak oyun boyunca kaydedilir.

Birinci olan kişi bir sonraki hafta dokunulmaz olur.

Herkese başarılar. :)

Mavi Takım:
@yigit_00
@BesaleT
@HeisenBerg
@vadikızı
@halukerogluFOX
@OzaN
@Yiğitt
@Amoureux
@Aserat
@GunesinOglu
@legolas9900
@EnveR
@sürgünüm

Kırmızı Takım:
@xemrexxx
@MayısKralı
@MasacRE-
@turkuazz
@batuhankaralar
@DarkLeqenD
@Polat Şaşmaz
@Çiğdem-
@Danger UA!
@emree-29
@FurkanTB
@Since2011
@omer67
Zar zor bilgisayara geçiş yaptım ama oyunu açmıyor. Önce Googleden denedim,ardından Yandexten denedim hata verdi. Acil bir cevap verirsen iyi olur. :(

Bu ne be 1000 li sayılara ulaşamıyorum :)

Bu ne be 1000 li sayılara ulaşamıyorum :)

Şansıma bak ya o kadar kişi arasından bana hata veriyor. :D
@sürgünüm de de aynı hata var sanırsam. :(

Oldu mu şimdi? :)

Oldu mu şimdi? :)

şuan biraz göz attım kendimiz ismimizi kayıt etmiyoruz otomaik kayıt ediyor sanırım bu güzel aa birde en yüksek yaptığımız puan kalıyor bir daha oynayınca o gitmiyor burasıda güzel ama oyun oynnırken durdurbilsek keşke oyunu annem sürekli rahatsız ediyor beni :F

ohaa ilk 6 ya girmişsin :F

bu arada bu oyun neden bukadar hızlı diyorum hızlı modda oynuyormusum 764 puan yaptım yavaş modda daha çok puan yaparım ozaman bir daha bakayım :A

şuan biraz göz attım kendimiz ismimizi kayıt etmiyoruz otomaik kayıt ediyor sanırım bu güzel aa birde en yüksek yaptığımız puan kalıyor bir daha oynayınca o gitmiyor burasıda güzel ama oyun oynnırken durdurbilsek keşke oyunu annem sürekli rahatsız ediyor beni :F
Bazı oyunlarda durdurma özelliği var da bu oyunda olmaması normal değil mi durdura durdura 3 bin yapardı herkes. :A

@OzaN Sondan 4 kişi çok değil mi? Sondan 2 kişi daha iyi olurdu sanki. Sonuncuyla sondan 4. arasında bayağı fark olabilir ve daha fazla puan yapmış biri elenebilir. :(

Bazı oyunlarda durdurma özelliği var da bu oyunda olmaması normal değil mi durdura durdura 3 bin yapardı herkes. :A

@OzaN Sondan 4 kişi çok değil mi? Sondan 2 kişi daha iyi olurdu sanki. Sonuncuyla sondan 4. arasında bayağı fark olabilir ve daha fazla puan yapmış biri elenebilir. :(
Değişebilir ilerleyen haftalarda ama şu an ciddi bir sıkıntı var sadece ilk 6 sonucu gözüküyor. Yani bu durumda son 4'ten de fazlasının oylamaya kalacağı alternatifleri düşünmek gerekebilir. :)

''Bu sayfayı görebilmek için ya da bu eylemi gerçekleştirmek için yetkiniz yok'' yazıyor.
İzinlerinle ilgili problem gözükmüyor tekrar dene istersen. :)